AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İhsan Yavuz Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İhsan Yavuz Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İhsan Yavuz Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Sakarya Milletvekilli ve 26. Dönem Milletvekilli Adayı Ali İhsan Yavuz, 1 Kasım seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

22.10.2015 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya Milletvekilli ve 26. Dönem Milletvekilli Adayı Ali İhsan Yavuz, 1 Kasım seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Seçim çalışmalarını Adapazarı'nda devam eden, Yavuz, "Seçilme yaşını 18'e indireceğiz. Gençlerimize sınırsız internet imkanı sunacağız. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize 100 bin lira faizsiz kredi imkanı sunacağız. Yeni iş kuran gençlerimize 3 yıl gelir vergisinden muaf olacak. Yeni iş bulan gençlerimiz bir yıl boyunca maaşlarını devletten alacak. AK Parti her zaman gençlerin yanında olmuştur" dedi.

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı'nın düzenlediği programlar kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren Yavuz, Adapazarı esnafı ile bir araya geldi. Ali İhsan Yavuz gerçekleştirdiği ziyaretlerde, 1 Kasım seçim beyannamesi vaatlerinde gençlere önemli vaatler olduğunu ifade etti. Ali İhsan Yavuz yaptığı açıklamada, "7 Haziran seçimlerinde gördük ki ülkemizin güçlü bir iktidara ihtiyacı var. 13 Yıllık iktidar olarak dava yolumuzda birlik ve beraberlik içerisinde devam etmemiz, şer odaklarının hedefini oldu. Ak Parti iktidarı ile Türkiye'deki huzur ve kardeşlik ortamın her zaman Dünya'ya örnek olmuştur. Şimdi ise ülkemizdeki huzuru bozmaya çalışan şer odaklarına 1 Kasım'da gereken dersi vermeliyiz. 13 yıllık devam eden huzurlu, kardeşlik ve istikrar yolumuzda engel olmaya çalışanlara asla izin vermeyeceğiz. Mücadelemizi sonunda kadar sürdüreceğiz" diye konuştu.

Seçim çalışmaları kapsamından 4 Ekim'de yayınlanan AK Parti seçim beyannamesi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Yavuz, "AK Parti seçim beyannamesi milletimizin beyannamesidir. 1 Kasım seçim beyannamemiz, milletimizin her bir ferdine dokunan ve özellikle gençlerimiz için önemli vaatler içeriyor. 1 Kasım'da tek başına iktidar olarak gençlerimize verdiğimiz vaatleri tek tek yerine getireceğiz. Seçilme yaşını 18'e indireceğiz. Gençlerimize sınırsız internet imkanı sunacağız. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize 100 bin lira faizsiz kredi imkanı sunacağız. Yeni iş kuran gençlerimize 3 yıl gelir vergisinden muaf olacak. Yeni iş bulan gençlerimiz bir yıl boyunca maaşlarını devletten alacak. AK Parti her zaman gençlerin yanında olmuştur. Olmaya da devam edecektir" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İhsan Yavuz Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement