AK Parti Rize Güneysu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Rize Güneysu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Rize Güneysu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Rize Güneysu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti Güneysu İlçe Başkanlığında Gerçekleşti.

09.03.2013 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Rize Güneysu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti Güneysu İlçe Başkanlığında Gerçekleşti.

Gerçekleşen toplantıya AK Parti Rize İl Başkan Vekili Muhammet Avcı, AK Parti Rize İl Yerel Yönetimler Başkanı Himmet İstif, AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan, Güneysu Belediye Başkan Vekili Rıfat Özer, AK Parti Güneysu İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle ve Köy Başkanları ile Üyeler katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan 2002 öncesi ve şu anki durumu değerlendirerek "Böylesine güzel bir ortamda bizleri bir araya getirdiği için Allah'a şükrediyorum. Bundan 10 yıl öncesinde memleketimizin yarınlarının ne durumda olacağının kaygısı ile yaşarken, Yüce Allah bizlere bu aydınlık günleri nasip etti. Şükürler olsun ki dik duran, onurlu bir Başbakana sahibiz. Sayın Başbakanımızın liderliğinde bu kutlu yolda memleketimiz çocuklarımıza daha güzel yarınları müjdeliyor. Bu güzel tablonun daim olması için bizler de elimizden geldiği kadar gayret göstermeli ve bu kutlu davaya sahip çıkmalıyız. Ben bu toplantımızın Güneysu'ya, Rize'mize ve memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Güneysu ilçe başkanı Halil Turan'ın konuşmasından sonra Güneysu ilçe teşkilatına ait raporların sunumu gerçekleşti.

Gerçekleşen sunumların ardından bir konuşma yapan ve Güneysu teşkilatımız her zaman disiplinli, yüksek motivasyonlu ve dinamik yapısıyla tüm teşkilat kademelerimize örnek teşkil etmiştir vurgusunu yapan AK Parti Rize İl Başkan Vekili Muhammet Avcı" Osmanlı-Türk Modernleşmesi hep jakoben, elitist ve hep halkın hissiyatından ve değer yargılarından uzak olarak cereyan etmiştir. ve Cumhuriyet iktidarları bu tarza her zaman ayak uydurmuşlardır. Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir lider ve onun partisi, bu sisteme çomak sokmuş, cesaret ve irade göstermiş "biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık" diyerek milletten aldığı yetkiyi milletin hislerine tercüman olacak biçimde kullanmayı başarmıştır. İşte bu parti AK Partidir, İşte bu lider Recep Tayyip Erdoğan'dır" ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen konuşmaların ardından Güneysu İlçe Danışma Meclisi toplantısı karşılıklı soru cevap ve çeşitli konuların müzakerelerinin ardından son buldu. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Rize Güneysu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement