AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca Açıklaması

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, "Ferhat misali yerin altını delerek Gündoğdu Mahallesi'ni merkeze bağlayacağız" dedi.

08.05.2015 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, "Ferhat misali yerin altını delerek Gündoğdu Mahallesi'ni merkeze bağlayacağız" dedi.

Koca, AK Parti Eskişehir Odunpazarı İlçe Teşkliatı tarafından Gündoğdu Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikte, mahalle sakinleri için bugüne kadar önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini belirterek, mahallenin en önemli sorunlarından birinin şehir merkezine araç ile ulaşım bağlantısının bulunmaması olduğunu vurguladı.

Geçtiğimiz yıl, üst geçit yapılması için Karayolları'nın ihaleye çıktığını ancak Büyükşehir Belediyesinin bölgenin kentsel dönüşüm alanı içinde bulunduğunu ve planlama yapmadan burada herhangi bir çalışmaya izin vermeyeceğini belirten bir yazı yolladığını hatırlatan Koca, şunları söyledi:

"Karayolları'nın ihalesi iptal edildi. O günden bu yana Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm ile ilgili bir çalışma da yapmadı. Hemşehrilerimizin mağduriyetini gidermek için Karayolları ekiplerimizle bir dizi görüşmelerde bulunduk. Sonuç olarak onlar yolun üstüne izin vermiyorlarsa biz de Ferhat misali yerin altını delerek Gündoğdu Mahallesi'ni merkeze bağlayacağız. Kazandıracağımız araç alt geçidi hayırlı uğurlu olsun. Bu alt geçit projesi geçtiğimiz aylarda yapılan çevre yolu üzerinde eksik iş ve imalatların tamamlanması için yapılan ihaleye iş arttırımı yolu ile dahil edilecek  ve çalışmalar en geç iki hafta içerisinde başlayacak."

Toplantıda, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, milletvekili adayları Ali Demirel ve Mustafa Kemal Biçerli bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement