"Başbakan Erdoğan'a Ardahan Halkı Sahip Çıkacaktır" - Son Dakika
Yerel

"Başbakan Erdoğan'a Ardahan Halkı Sahip Çıkacaktır"

"Başbakan Erdoğan\'a Ardahan Halkı Sahip Çıkacaktır"

Ardahan AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Ardahan'a yapılan yatırımlar tarihi boyunca yapılmamıştır." dedi.

09.08.2014 09:23  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan Ak Parti il Başkanı Yunus Baydar, "12 yıllık iktidarlık süresi zarfında Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ardahan'a yapılan yatırımlar tarihi boyunca yapılmamıştır." Dedi.

Ak Parti il Başkanı Yunus Baydar, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Baydar, bu seçim ilk defa halkın Cumhurbaşkanını seçtiği bir seçim olacak. Aslında ülkemiz geleceğini bu seçimde oylayacak. Bu bir veda değil vefa seçimidir dedi. 12 yılda Türkiye'nin aldığı mesafeyi anlatan Baydar, "Aslında Ak Parti iktidarı olarak Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptıklarını anlatmak için tek tek izahata gerek yok 2002 Türkiye'sine ve 2014 Türkiye'sine baktığımız zaman aradaki olumlu fark net olarak gözükecektir."

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için amaçlarının ilk turda Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması olduğunu da belirten Baydar,

"Bu seçim için bir seferberlik ilan ettik. Amacımız ilk turda seçimi kazanarak bir vefayı yerine getirmektir. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tüm dünya da cesur duruşu ile mazlum halkların gönlünde ayrı bir yere sahip olmuştur. Bütün dünyanın mağdur edilen halkları da tıpkı ülkemiz gibi bu seçimin sonucunu merakla beklemektedir. Ardahan'da %60 gibi bir oranla seçimi önde tamamlayacağımızı, ülkemizde de aynı oranla halkımızın desteği ile ilk turda seçimi kazanacağımızdan şüphemiz yok."

Ardahan'a 12 yılda yapılan yatırımların hızla devam edeceğini de belirten Baydar,

"12 yıllık iktidar süresi zarfında Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Ardahan'a yapılan yatırımlar tarihi boyunca yapılmamıştır. Bizler Ardahanlılar olarak bu yatırımları hissettiğimizi gelecek yıllarda da Ardahan'ın gelişimi için daha büyük imkanların da doğacağını bilmekteyiz. 12 yıllık iktidar süresi zarfında Üniversite'nin Ardahan'a kazandırılması, duble yol çalışmaları, Aktaş sınır kapısının açılması, Şavşat Ardahan arası 8.5 kilometrelik tünelin program içersine alınması, Ilgar dağı tünelinin gündeme alınması, Devlet Hastanesinin hizmet donanımının yüksek seviyeye çıkarılması, hizmet binalarının tamamlanması, başbakanımızın sayesinde olmuştur. Başbakanımız Ardahan'a ciddi anlamda önem vermiştir ve vermeye devam etmektedir. Bunun için Ardahanlıların Başbakana vefasını göstermelidir, cumhur başkanlığı seçiminde yanında durması gerekmektedir." şeklinde konuştu.

Baydar, pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminin şimdiden tüm ülke için hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini sözlerine ekledi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Başbakan Erdoğan'a Ardahan Halkı Sahip Çıkacaktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement