AK Parti 4 Eski Bakanla İlgili Soruşturma Önergelerini Yeniden Yazıyor - Son Dakika
Güncel

AK Parti 4 Eski Bakanla İlgili Soruşturma Önergelerini Yeniden Yazıyor

AK Parti, hukuki ve teknik eksiklikler gerekçesiyle geri çektiği 4 eski bakanla ilgili önergeleri yeniden hazırlıyor.

23.04.2014 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti, hukuki ve teknik eksiklikler gerekçesiyle geri çektiği 4 eski bakanla ilgili önergeleri yeniden hazırlıyor. 4 bakan hakkındaki önergelerin, savcılığın Meclis'e gönderdiği fezlekelere yönelik iddialarla ilgili olmadığı, gerekçelerin dışında kaldığı tespitini yapan AK Parti Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla fezlekelerde yer alan iddiaları yeniden değerlendirme yapmaya başladı. AK Parti, yeni önergeleri tamamlaması halinde bugün Meclis'e sunmayı planlıyor.

AK Parti, hukuki ve teknik eksiklikler gerekçesiyle geri çektiği 4 eski bakanla ilgili önergeleri bugün yeniden yazıyor. Meclis'te, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Beşir Atalay, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin, Hüseyin Çelik, Grup Başkanvekilleri ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan'ın da katıldığı bir toplantıda önergeleri kapsamlı bir şekilde yeniden kaleme alıyor.

-GEREKÇELER İNCELENİYOR-

TBMM Genel Kurulu'nda yarın 4 eski bakan Muammer Güler, Zafer Çağlayan, Egemen Bağış, Erdoğan Bayraktar hakkında hazırlanan ve soruşturma komisyonu kurulmasına ilişkin AK Parti ve CHP'nin önergeleri görüşülecekti. Ancak görüşmeler haftaya ertelendi. ANKA'nın edindiği bilgiye göre, AK Parti önergelerin, savcılığın Meclis'e gönderdiği fezlekelerde yer alan iddialarla ilgili olmadığı, gerekçelerin dışında kaldığı tespitinde bulundu ve soruşturma önergelerinin yeniden hazırlanması kararı aldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla önergelerin Savcılığın Meclis'e gönderdiği fezlekelerde yer alan iddialara yönelik hazırlanacağı ve yeniden Meclise sunulacağı öğrenildi. AK Parti, yeni önergeleri tamamlaması halinde bugün Meclis'e sunmayı planlıyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel AK Parti 4 Eski Bakanla İlgili Soruşturma Önergelerini Yeniden Yazıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement