Acun'dan Yarışmacıları Şoke Eden Kural - Son Dakika
Magazin

Acun'dan Yarışmacıları Şoke Eden Kural

Acun\'dan Yarışmacıları Şoke Eden Kural

Son 10 yılın en zor Survivor'u olacağını her fırsatta söyleyen Acun, dediğini yaptı ve yarışmacıları şoke eden yeni bir kural getirdi.

11.05.2015 01:12  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Survivor All star'da Acun Ilıcalı'nın kötü sürprizi oyuncuları çok üzdü. Son yılların en zor Survivor'u olacağını üzerine basa basa söyleyen Acun adada yeni bir kuralın geçerli olacağını açıkladı.

YARIŞMACILAR ŞOKE OLDU

Acun'un açıkladığı bu yeni kural, yarışmacıları adeta şok etti. Ilıcalı, 2 haftada bir verilen erzağın artık haftada bir verileceğini açıkladı. Üstelik erzağı kazanmak için yeni bir oyun oynanacak ve kazanan takım bir haftalık yiyeceğini alacak. Kaybeden takım ise sadece dörtte birini alacak. Açıklamayı büyük bir şaşkınlıkla dinleyen yarışmacıların, sessiz kalışı da dikkat çekti.

Kaynak: Acunn.com

Son Dakika Magazin Acun'dan Yarışmacıları Şoke Eden Kural - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TURAN: UYANIK OL TÜRKOGLU TÜRK, HAİNLER İÇİMİZDE.. HDP DENEN HAİN PARTİ PKK LİLARİN PARTİSİ..ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...CHP DENEN HAİN PARTİ ALEVİLERİN,ERMENİLERİN PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDEN ALEVİ ÖRGÜTLERE TERÖRİST DEMEDİ..BUNLAR ERMENİLERE SAYGİ DURUSUNA KALKİYORLAR..BUNLARA SAKİN OY VERMEYİN,SEHİTLERİN AĞINI ALMAYİN..CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ BİLGİLENDİRELİM...SİZE YEMİN EDERİM BU YAZDIĞIM YÜZDE YÜZ DOGRUDUR..BİZDE YALAN OLMAZ...UYANİK OLALIM.... 10 11 Yanıtla
  • Dmt: Şu çirkef merveyi hala tutuyonuz orda 9 6 Yanıtla

Advertisement