2 DHKP-C'li Terörist Türkiye'ye Giriş Yaptı - Son Dakika
Politika

2 DHKP-C'li Terörist Türkiye'ye Giriş Yaptı

2 DHKP-C\'li Terörist Türkiye\'ye Giriş Yaptı

Eylem hazırlığında olan Şerif Ertunç ve Bülent Karpat adlı iki DHKP-C'linin Türkiye'ye sahte kimlikle giriş yaptıkları tespit edildi. Polis her yerde bu iki ismi arıyor.

04.02.2016 20:08  Güncelleme: 20:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstihbarat birimlerinin aldığı bilgiye göre iki gün önce Aydın'ın Söke ilçesinde yakalanan İsmail Akkol ve Fadik Adiyaman'ın yanı sıra Şerif Ertunç ve Bülent Karpat adlı DHKP-C'li teröristlerin de sahte kimlikle Türkiye'ye giriş yaptıkları tespit edildi.

ÖNEMLİ YERLERE EYLEM HAZIRLIĞI İÇİNDELER

İstihbarat birimleri Akkol ve Adıyaman'ın ifadeleri doğrultusunda devletin güvenliğini sarsmak ve kaosa sürüklemek amacıyla Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Adalet Bakanlığı, İstanbul ve Ankara Emniyet müdürlükleri gibi önemli yerlere eylem hazırlığı içinde olduklarını belirledi.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT VE SİLAH VAR

Alınan bilgiye göre yanlarında roketatar, uzun namlulu silah, tabanca, patlayıcı madde gibi çok sayıda mühimmat ve silah bulunan iki DHKP-C'li eylemcinin daha Türkiye'ye giriş yaptığı belirlendi.

SAHTE KİMLİK TAŞIYABİLİRLER

Söz konusu eylemcilerin Şerif Turunç ve Bilgehan Karpat adlı teröristler olduğu, yakalanan eylemciler gibi sahte kimlik taşıyabilecekleri ve yakalanmaları yönünde güvenlik birimlerinin çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Kaynak: Hürriyet, Banu Şen.

##8123611##

Son Dakika Politika 2 DHKP-C'li Terörist Türkiye'ye Giriş Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Rovi Taji Jijo: Her şey saray için 8 39 Yanıtla
  • canlarim: Yolunuz acik olsun Yigitler. 2 25 Yanıtla
  • Akıllı: Bilinıyor ama yakalamayın eylem olsun Can'lar gitsin sonra tutarsınız 7 5 Yanıtla
  • Lenin: İkisi de ermeni 3 1 Yanıtla
  • C: LEŞ OLMAYA GELMİŞLERDİR 3 1 Yanıtla
  • Lenin: Vatandaşlar uyanık olmalı, ihbar etmeli 2 1 Yanıtla
  • net: oooo yontulacak iki kalas 2 1 Yanıtla
  • bir vatan sever vatandaş : tererüstler anında vurulsun yok yaralıymış acımayın çünki onlarsize ve türkiyeye acımaz onlar haindir vuracaksınız 2 1 Yanıtla
  • iso: Rabbim bunlara Lut kavmi gibi muamele etsin amin . Tez zamanda. 2 1 Yanıtla
  • Akparti ilçe başkanlıgı: Işte burası Türkiye elinde mühimmatla bombayla silahla roket ayarla girebilirler çünkü Türkiye. Bakın Rusya kendi Türk vatandaşımızı rusyada istemiyor adamlar sahte kimlik ve mühimmatlarla giriş yapıyor ıstihbarat bumu mit bile kürt yani kısaca söyleyim bize oy verenlere hayatında görmediği şeyleri gosterecez çünkü siyaset böyle yürür. Bakın 400 vekil verin dedik şehit gelmeyecek dedik korkudan nasılda oy verdiniz ama demek siz böyle korkutma lazım ama hiç bişey değişmeyecek bir şartlarda 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement