Ünlü Sanatçılardan Talasemi Hastalarına Destek - Son Dakika
Güncel

Ünlü Sanatçılardan Talasemi Hastalarına Destek

Ünlü Sanatçılardan Talasemi Hastalarına Destek

Ünlü oyuncular talasemi merkezini ziyaret ederek burada talasemi tedavisi gören talasemi hastalarıyla bir araya geldiler.

10.10.2012 16:33

49. Altın Portakal Film Festivali etkinlikleri kapsamında, Antalya Eğitim ve Araştırma hastanesini ziyaret eden ünlü oyuncular Tuğrul Meteer, Mine Soley, Yakup Yavru, Engin Çağlar, Yüksel Arıcı, Merve Çevik ve Aksav Başkanı Arif Bulut Hastane içerisinde yer alan talasemi merkezinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek hastalara moral verdiler.

49. Altın Portakal Film Festivali etkinlikleri kapsamında, Antalya Eğitim ve Araştırma hastanesini ziyaret eden ünlü oyuncular Tuğrul Meteer, Mine Soley, Yakup Yavru, Engin Çağlar, Yüksel Arıcı, Merve Çevik ve Aksav Başkanı Arif Bulut İlk olarak Antalya Eğtim ve Araştırma Hastanesi Cumhuriyet Konferans salonunda gerçekleşen panelde hastane çalışanları ve hastalar ile bir araya geldiler.

Soru cevap şeklinde gerçekleşen panelde ünlü oyuncular kendilerine yöneltilen soruları cevapladıktan sonra toplu halde hastane bünyesinde yer alan talasemi merkezini ziyaret ederek burada talasemi tedavisi gören talasemi hastalarıyla bir araya geldiler.

Televizyonların Ünlü Dizisi Kurtlar Vadisinde bir dönem Pala Karakteriyle izleyenlerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Yüksel Arıcı ve Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Mine Soley talasemi hastaları için Kan vererek talasemi hastalığının önlenebilir bir hastalık olduğunu belirterek evlenmeden önce çiftlerin mutlaka talasemi testi yapması gerektiğini söylediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Sanatçılardan Talasemi Hastalarına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement