Türkiye'nin En Yetenekli Yemcisi - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin En Yetenekli Yemcisi

Türkiye\'nin En Yetenekli Yemcisi

"Yeteneksizsiniz Türkiye" adlı yarışmada futbol topu ile gösteri yapan Aydın Eren, Taksim Meydanı'nda güvercin yemi satıyor.

20.03.2013 14:42  Güncelleme: 14:45

Bir televizyon kanalında yayınlanan "Yeteneksizsiniz Türkiye" adlı yarışmada futbol topu ile gösteri yapan Aydın Eren, Taksim Meydanı'nda güvercin yemi satıyor. Beş dil bilen Eren, Almanca ve İngilizce'yi anadili gibi konuşuyor.

İki hafta önce final bölümü yayınlanan "Yeteneksizsiniz Türkiye'de" Atalay Demirci birinci olurken, birçok yarışmacı ise ilk turda elenmişti. Elenen yarışmacılardan birisi de kafasında futbol topu sektirerek forma giyip çıkaran 41 yaşındaki Aydın Eren'di. Yarışmada kendine olan güveniyle tüm dikkatleri üzerine çeken Eren, şovunu sergiledikten sonra jüri üyeleri Sergen Yalçın, Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı'dan hayır oyu alarak ilk turda elendi. Yarışma sonrasında maddi açıdan sıkıntıya düşen Eren, Taksim Meydanı'nda yem satarak geçimini sağlamaya başladı.

5 DİL BİLİYOR

Beş dil bilen, Almanca ve İngilizce'yi anadili gibi konuşan Eren, iki kez katıldığı yarışmada topla gösteri yapan birçok cambazdan çok daha iyi olduğunu söyledi. Buna rağmen neden elendiğini anlayamadığını belirten Eren, "Ben Türkiye'nin en büyük cambazlarından biriyim. Seyircinin desteğini de aldım ama jüri hayır diyerek beni eledi" dedi.

Maddi açıdan zor günler geçiren Eren, bildiği yabancı diller sayesinde kimi zaman turistlere de rehberlik yaptığını söyledi. Asıl işinin su sporları armatörlüğü olduğunu ifade eden Ayhan Eren, "15 yıldır su sporları ve armatörlük işiyle uğraşıyorum ama bundan sonraki amacım edindiğim tecrübelerimi gençlere aktarmak. Bunun için kurduğum internet sitesiyle tüm gençlere yol gösteriyorum" diye konuştu.

İsviçre'deki eşinden boşandığı öğrenilen Eren, Taksim'de 6 arkadaşıyla birlikte yaşadığını dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin En Yetenekli Yemcisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement