Türkiye'nin Dünya Ticaret Örgütü Büyükelçisi Alparslan Acarsoy, AA'nın 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Dünya Ticaret Örgütü Büyükelçisi Alparslan Acarsoy, AA'nın 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı

Türkiye\'nin Dünya Ticaret Örgütü Büyükelçisi Alparslan Acarsoy, AA\'nın \'Yılın Kareleri\' oylamasına katıldı

Türkiye'nin Dünya Ticaret Örgütü nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Alparslan Acarsoy, Anadolu Ajansı'nın (AA) 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı. Acarsoy, farklı kategorilerde çekilen fotoğrafları inceleyerek tercihini belirtti ve AA'yı tebrik etti.

18.01.2024 14:24  Güncelleme: 14:27

Türkiye'nin Dünya Ticaret Örgütü nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Alparslan Acarsoy, Anadolu Ajansının (AA) 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Acarsoy, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında 2023 yılı boyunca çektiği fotoğrafları inceleyerek "Haber", "Çevre-Yaşam", "Spor", " Gazze: Kanıt" ve " Deprem: Umut" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

"Deprem: Umut" kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın "Hepimiz birimiz için" başlıklı fotoğrafına oy veren Acarsoy, "Gazze: Kanıt" kategorisinde ise Ali Jadallah tarafından çekilen "Son sığınak" karesini seçti.

Acarsoy, "Çevre-Yaşam" kategorisinde Alper Tüydeş'in "Kimler gelmiş?", "Haber" kategorisinde Mahmut Serdar Alakuş'un "Gökyüzü akrobasisi" ve "Spor" kategorisinde ise Eren Bozkurt'un "Olimpik burgu" başlıklı fotoğrafından yana tercihini kullandı.

Farklı kategorilerde ve zor şartlarda çekilen çok sayıda başarılı fotoğraf arasından seçim yaptığını belirten Acarsoy, AA'yı ve muhabirlerini tebrik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Dünya Ticaret Örgütü Büyükelçisi Alparslan Acarsoy, AA'nın 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement