TOYP 2012 Heyecanı Başladı! - Son Dakika
Güncel

TOYP 2012 Heyecanı Başladı!

TOYP 2012 Heyecanı Başladı!

TOYP Gala Gecesi'nde 2012 Türkiye birincileri açıklanacak.

12.11.2012 15:41

JCI tarafından düzenlenen ve ülkemizin en başarılı isimlerini belirleyen TOYP (Ten Outstanding Young Persons – On Başarılı Genç) programında finale sayılı gün kaldı. 16 Kasım, Cuma günü İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek TOYP Gala Gecesi'nde 2012 Türkiye birincileri açıklanacak.

JCI (Junior Chamber International – Genç Liderler ve Girişimciler Derneği) tarafından gençlere ilham verecek başarı öykülerini gündeme taşıyan ve alanında öne çıkan isimleri ödüllendiren TOYP 2012 Programı sonuçları 16 Kasım'da açıklanıyor. Bu yıl 18. kez düzenlenen ve Global Girişimcilik Haftası bünyesinde yer alan TOYP 2012 ödül töreni İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. TOYP Gala Gecesi'nin sunuculuğunu TOYP 2011 Kişisel Başarı kategorisindeki birinci Fuat Sami ve TOYP 2012 Direktörü Berna Ülkü gerçekleştirecek.

10 kategoride düzenlenen yarışmanın her kategorisinde alanında uzman isimler görev aldı. Ayla Algan'dan Alphan Manas'a, Murat Yalçıntaş'tan Şafak Pavey'e toplam 51 jüri üyesi aday değerlendirmeleri için yarışmaya destek verdi. Yarışma ile ilgili açıklama yapan JCI Türkiye 2012 Başkanı Volkan Öztürk "Türkiye olarak 17 yıldır TOYP programında yer alıyoruz. Bugüne kadar yedi dünya birinciliği elde ettik. Bu sene de adaylar arasında birbirinden güçlü isimler var. İnanıyoruz ki geçen yıl Şafak Pavey ile elde ettiğimiz dünya birinciliğine bir yenisini ekleyebileceğiz. Tüm finalistlere şimdiden dünya finallerinde başarılar diliyorum" dedi.

Her yıl pek çok akademisyen, yönetici ve sanatçının da aralarında bulunduğu geniş bir katılımla gerçekleşen Gala Gecesi bu sene de ihtişamını koruyacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mekan sponsoru, İstanbul Ticaret Odası ve Global Agency'nin sponsor, olduğu TOYP 2012 Gala Gecesi'nde verilecek ödüller Ayşe Ören'in imzasını taşıyor. 2010 yılında Kültürel Başarı kategorisinde TOYP Türkiye birinciliği elde eden ünlü tasarımcı Ayşe Ören ödül tasarımında anahtar ve kapı sembollerini kullandı. Ören, ödül tasarımında "başarıya giden yolda kapı da anahtar da kişinin kendisidir" mesajını vurguladı.

TOYP 2012 Türkiye finalistleri 2013 yılında düzenlenecek JCI Dünya Kongresi'nde ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak. Türkiye'nin TOYP programında bugüne kadar yedi dünya birinciliği bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TOYP 2012 Heyecanı Başladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement