Tanju Çolak Belediye Başkanlığı İçin Başvurdu - Son Dakika
Güncel

Tanju Çolak Belediye Başkanlığı İçin Başvurdu

Tanju Çolak Belediye Başkanlığı İçin Başvurdu

Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Urla Belediye Başkanlığı için adaylık dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı'ya teslim etti.

24.10.2013 16:23  Güncelleme: 16:29

Eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Urla Belediye Başkanlığı için adaylık dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı'ya teslim etti.

Çolak burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bugün gönül verdiğim, büyük bir inançla yola çıktığım bu kıymetli süreci, aday adaylığımı resmiyete kavuşturmak için buradayım. Bu benim için çok ayrı bir heyecan ayrı bir gurur" dedi.

Türkiye'yi çok sevdiğini ve yıllarca bu ülkeye hizmet etmekten büyük onur duyduğunu dile getiren Çolak, şöyle konuştu:

"Ülkemin uluslararası arenada da isminin duyulmasına katkıda bulunmak da nasip olduğu için kendimi her zaman şanslı hissettim. Sportif hayattaki devinimi tamamladıktan sonra kendime dedim ki 'Tanju, bu ülkeye yapacağın hizmetler daha bitmedi. Topluma faydam devam etmeli. Bunu daha etkili daha sistemli yapabilmenin yolu kıyıda beklemek değil terlemekten, taşın altına elini koymaktan geçer. Bunun en iyi mecrası da AK Parti'dir."

Sayın Başbakan, değil elini koymak, gövdesini taşın altına koymuş durumda. Hayatını bu ülkeye adamış bir lider yalnız kalmamalı dedim ve bugün burada ben de sizlerle omuz omuza vererek bu davayı sırtlanmaya hazırım. Urla'da yaşayan herkes iyi yaşamayı, iyi hizmet almayı hak ediyor. Ben de Urla AK Parti Belediye Başkanlığı'na talip olarak hak ettiğiniz bütün iyi ve güzel şeyleri sizlere teslim etmeye hazırım. Allah bizi yolumuzda muzaffer etsin, hepimize hayırlı uğurlu olsun."

Bakırlı da yerel seçimlerde iddia olduklarını vurgulayarak Urla'nın hak ettiği hizmeti alamadığını savundu. Bakırlı "Urla diğer AK Partili belediyelerle karşılaştırıldığında bir köy havasındadır. Hak ettiği hizmeti alamamıştır. Tüm aday adayı arkadaşlarımın aday olacak arkadaşım ile birlikte var gücüyle çalışacağına inanıyorum. Tanju Çolak'ın Urla'dan AK Parti Belediye Başkanı Aday Adaylığı bir onurdur. Kendisine teşekkür ediyor, hizmetlerini bekliyoruz" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tanju Çolak Belediye Başkanlığı İçin Başvurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement