Taekwondo Takımı Başkan Gümüş'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Taekwondo Takımı Başkan Gümüş'ü Ziyaret Etti

Taekwondo Takımı Başkan Gümüş\'ü Ziyaret Etti

Tüm ilde yapılan Taekwondo müsabakalarını kazanarak Muğla'yı temsil etmeye hak kazanan Menteşe Belediyesi Taekwondo Takımı, Başkan Gümüş'ü makamında ziyaret etti.

07.01.2016 15:22  Güncelleme: 15:24

Anadolu Yıldızları il seçmeleri için yapılan müsabakalarda dereceye girerek Muğla'yı temsil etme hakkı kazanan Menteşe Belediyesi Taekwondo takımı sporcuları, Ocak ayında Ortaca ilçesinde yapılacak müsabakalar öncesi kendilerine verdiği desteklerden dolayı Başkan Gümüş'e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Muğla'yı Taekwondo müsabakalarda temsil etmeye hak kazanan Melisa Aydın, Emirhan Bayhan, Enis Çakmak ve Bekir Faruk Fidan isimli sporcular, Antrenörleri Naz Kargın eşliğinde Menteşe'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, başarılarından dolayı Antrenör Naz Kargın ve sporculara teşekkür ederek, "Sporcularımıza Ortaca ilçesinde yapılacak olan müsabakalarda başarılar diliyorum. Gençlerimiz spor yaparak, zihinsel ve bedensel gelişimlerini sağlarken, kötü alışkanlıklardan da uzak duruyorlar. Bu nedenle spora ve sporcuya olan desteğimiz artarak devam edecektir" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Taekwondo Takımı Başkan Gümüş'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement