Siirt'te İhtiyaç Sahibi Aileleri Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Siirt'te İhtiyaç Sahibi Aileleri Ziyaret

Siirt\'te İhtiyaç Sahibi Aileleri Ziyaret

Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın eşi Arzu Aydın, "Gönül Elçileri" projesi kapsamında il merkezinde ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi

11.11.2013 15:52

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi, Emine Erdoğan'ın himayeleri ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığınca başlatılan "Gönül Elçileri" projesi kapsamında, Vali Ahmet Aydın'ın eşi Arzu Aydın Siirt merkezde bulunan Eroğlu ve Nas ailelerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Yaklaşık sekiz aileyi evlerinde ziyaret eden Vali eşi Arzu Aydın "Gönül Elçileri projesi kapsamında risk altında yaşayan ailelerimizi kendi konutlarda ziyaret ederek, sorunlarını dinliyoruz. Her aile için yapabileceğimiz bir yardım olduğunu düşünüyorum. Özelikle herhangi bir nedenlerle eğitime ara veren kadınların ve kız çocuklarının tekrar eğitim kurumlarıyla buluşturması için bu ailelerimize her türlü maddi ve manevi desteğin sağlandığını bu desteklerin devam edeceğini" söyledi.

Beyaz Eşya Yardımında Bulundu

"Gönül Elçileri" projesi kapsamında yoksul aileleri ziyaret eden Vali Ahmet Aydın'ın eşi Arzu Aydın, ekonomik yoksulluk içerisinde bulunan yaklaşık 5 aileye beyaz eşya, barınma (Kira Yardımı), eğitim ve nakdi yardımlar bulundu.

Yapılan ziyaret esnasında ailelerin son derece memnun kaldığını belirten Arzu Aydın "İhtiyaç sahibi ailelere destek amaçlı ziyaretlerimiz sürecek ve yoksul aileleri Siirt'te yalnız bırakmayacağız" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siirt'te İhtiyaç Sahibi Aileleri Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement