Seramiko'dan Köfteci Hacıbekir'e Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Seramiko'dan Köfteci Hacıbekir'e Anlamlı Ziyaret

Seramiko\'dan Köfteci Hacıbekir\'e Anlamlı Ziyaret

Sakarya Bayraktar Seramiko Yönetim Kurulu Başkanı ve ünlü Seramiko Sanatçısı İbrahim Bayraktar; Adapazarı Köfteci Hacıbekir'i ziyaret ederek, özel olarak hazırladığı seramik tabloyu hediye etti.

02.08.2012 21:42  Güncelleme: 21:39

Karasu merkezinde işyeri bulunan ve Yenimahalle'de bulunan Seramiko Cafe & Resturant'ın işletmeciliğini yapan Bayraktar Seramiko Yönetim Kurulu Başkanı ve ünlü Seramiko Sanatçısı İbrahim Bayraktar; Film Yönetmeni Araştırmacı gazeteci Abdulgani Sarı ile birlikte Sakarya'da 44 yıldır hizmet veren Köfteci Hacıbekir'i ziyaret ederek; özel olarak hazırladığı seramik tabloyu hediye etti.

Üzerinde "Köfteci Hacı Bekir sahibi Arif Kocaoğlu'nun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verilmek üzere hazırladığı kabak tatlısını AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu'na verdiği" fotoğraf ile Köfteci Hacı Bekir'in ürünlerinde oluşan fotoğraflar bulunuyor. Tabloyu teslim alan Köfteci Hacı Bekir Genel Koordinatörü Musa Kocaoğlu ile Köfteci Hacı Bekir İşletme Müdürü Tuncay Görülmedik; böyle anlamlı jestinden dolayı ünlü Seramiko Sanatçısı İbrahim Bayraktar'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seramiko'dan Köfteci Hacıbekir'e Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement