Şehit Müdüre Son Görev - Son Dakika
Güncel

Şehit Müdüre Son Görev

Şehit Müdüre Son Görev

Antalya'da şehit olan Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan, memleketi Kütahya'da son yolculuğuna uğurlandı.

23.02.2012 17:27  Güncelleme: 09:37

Antalya'da akaryakıt istasyonunda silahla havaya ateş eden kişiyi etkisiz hale getirmek isterken şehit olan Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan, memleketi Kütahya'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

41 yaşındaki Gökcan'ın naaşı, cenaze arabası ile baba evinden Ulu Cami'ye götürüldü. Burada ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına; İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Kütahya milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay, İdris Bal, Alim Işık, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Belediye Başkanı Mustafa İça, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, çok sayıda emniyet yetkilisi ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Şehit Emniyet Müdürü Uğur Gökcan'ın babası Mehmet Ali Gökcan, annesi Nebehat Gökcan, polis memurunun eşi Gülhan Gökcan, lise ikinci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki kızı Gizem, ilköğretim ikinci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki oğlu Gökalp Gökcan, tören boyunca gözyaşı döktü.

Kütahya Müftüsü Mustafa Üskülüplü'nün kıldırdığı cenaze namazı sonrası şehit Emniyet Müdürü Uğur Gökcan için helallik istendi. Müftü Üskülüplü, "Şehit müdürümüze Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun" dedi.

Törene Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de çelenk gönderdi.

Şehit Gökcan'ın eşi Gülhan Gökcan, arkadaşları ve kadın polislerin yardımı ile ayakta durabilirken, Uğur Gökcan, Perli Mahallesi'nde bulunan Polis Şehitliğinde toprağa verildi.

Bu arada, Gökcan'ı şehit eden zanlı Celal G.'nin de Kütahyalı olduğu öğrenildi. Zanlı Şahsın bir süre Kütahya'daki bir müteahhidin yanında çalıştığı ve 4 yıl önce Antalya'ya taşındığı belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Müdüre Son Görev - Son Dakika


Advertisement