Pazaryolu'nda çıkan yangında 12 ev ve 3 ahır kül oldu, 4 büyükbaş hayvan telef oldu - Son Dakika
Güncel

Pazaryolu'nda çıkan yangında 12 ev ve 3 ahır kül oldu, 4 büyükbaş hayvan telef oldu

Erzurum'un Pazaryolu ilçesine bağlı Köşeyolu Mahallesi'nde çıkan yangında 12 ev, 3 ahır kül oldu. Yangında 4 büyükbaş hayvan telef oldu. Yangın, dün öğle saatlerinde elektrik kontağından çıktı ve kısa sürede çevredeki evlere de sıçradı. Pazaryolu, İspir, Bayburt ve Erzurum'dan gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın 6 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi. Jandarma ekipleri yangın ile ilgili soruşturma başlatırken, yangında 12 ev ve 3 ahır kullanılamaz hale geldi ve 4 büyükbaş hayvan da telef oldu.

22.06.2023 10:20

Pazaryolu'nda korkutan yangın

12 ev 3 ahır kül oldu, 4 büyükbaş hayvan telef oldu

ERZURUM - Erzurum'un Pazaryolu ilçesine bağlı Köşeyolu Mahallesi'nde çıkan yangında 12 ev, 3 ahır kül oldu. Yangında 4 büyükbaş hayvan telef oldu.

Dün öğle saatlerinde elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın kısa sürede çevredeki evlere de sıçradı. Zabit Kaya'ya ait evde başlayan yangın bir anda köyün büyük bir alanını sardı. Mahalle sakinleri kendi imkanları ile yangına müdahale etse de yangın rüzgarın etkisiyle geniş bir alana dağıldı. Pazaryolu, İspir, Bayburt ve Erzurum'dan gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın 6 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi.

Jandarma ekipleri yangın ile ilgili soruşturma başlatırken, yangında 12 ve 3 ahır kullanılamaz hale geldi. Yangında 4 büyükbaş hayvan da telef oldu.

Pazaryolu\'nda çıkan yangında 12 ev ve 3 ahır kül oldu, 4 büyükbaş hayvan telef oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pazaryolu'nda çıkan yangında 12 ev ve 3 ahır kül oldu, 4 büyükbaş hayvan telef oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement