Pazar Günü Dünyaevine Girmeye Hazırlanırken Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Pazar Günü Dünyaevine Girmeye Hazırlanırken Son Yolculuğuna Uğurlandı

Pazar Günü Dünyaevine Girmeye Hazırlanırken Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bulunan bir inşaatta çalıştığı sırada elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan 23 yaşındaki Fatih Özazüzü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

25.09.2013 15:03

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bulunan bir inşaatta çalıştığı sırada elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan 23 yaşındaki Fatih Özazüzü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Özazüzü'nün Pazar günü düğünü olduğu ve nişanlısının da düğün için Van'dan Adapazarı'na geldiği öğrenildi.

Aslen Ağrı'nın Patnos ilçesinden Özazüzü ailesinin 6 çocuğundan biri olan Fatih Özazüzü, Serdivan ilçesinde çalıştığı inşaatta elektrik akımına kapılarak ağır yaralı olarak kaldırıldığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 23 yaşında hayatını kaybeden Fatih Özazüzü, bugün Karaköy Ulu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaköy Ulu Camii Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Fatih Özazüzü'nün babası İrfan Özazüzü ve askerden izin alarak gelen kardeşi Suat Özazüzü'nün ayakta durmakta güçlük çektiği cenaze merasimine çok sayıda seveni ve akrabası katıldı.

Fatih Özazüzü'nün Pazar günü evleneceğini ve düğün için hazırlık yaptıklarını söyleyen komşusu Kemal Işık, acılarının büyük olduğunu ve söylenecek fazla bir şey olmadığını kaydederek Allah'tan ailesine sabır diledi.

Fatih Özazüzü'nün arkadaşı Kemal Saruca ise, "Bu acıdan haberden sonra kardeşi askerden geldi. Haberi burada öğrendi. Acı ve üzüntümüz daha çok çoğaldı. Ayriyeten önceki gün nişanlısı öğrendi konuyu o apayrı bir acıydı. Acımız çok büyük. 3 gün oldu eşini getirdiği Pazar günü düğünü olacaktı. Allah'ın takdiri. Takdiri ilahi. Ne yazmışsa Allah yazmıştır. Veren Allah alan Allah. Diyecek birşeyim yok" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pazar Günü Dünyaevine Girmeye Hazırlanırken Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement