Bilecik'in Osmaneli ilçesinde muhtarlar ve kamu çalışanları iftar programında buluştu - Son Dakika
Güncel

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde muhtarlar ve kamu çalışanları iftar programında buluştu

Bilecik\'in Osmaneli ilçesinde muhtarlar ve kamu çalışanları iftar programında buluştu

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, Muhtarlar Derneği Başkanlığının organizasyonunda muhtarlar ve kamu çalışanlarının katılımıyla iftar programı düzenlendi. Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, programda yaptığı konuşmada muhtarların önemine vurgu yaparak, vatandaşların taleplerini ve köylerin ihtiyaçlarını ileterek devletin imkanlarını vatandaşlara ulaştırdıklarını belirtti. Programa, ilçe jandarma komutanı, emniyet müdür vekili ve ilçe merkezi ile köylerde görevli muhtarlar da katıldı.

28.03.2024 10:27  Güncelleme: 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, Muhtarlar Derneği Başkanlığının organizasyonunda muhtarlar ve kamu çalışanlarının katılımıyla iftar programı düzenlendi.

Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, iftar sonrası yaptığı konuşmada, mahalle ve köy muhtarlarıyla aynı sofrada yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Muhtarların, mahalle ve köylerdeki temsilcileri olduğunu belirten Ünal, "Vatandaşların talebini, bulunduğunuz yerdeki ihtiyaç sahiplerini, köyünüzün ihtiyaçlarını ve köylerdeki önemli konuları direkt bize ileterek haberdar ediyorsunuz. Bizler de devletimizin imkanlarını vatandaşlarımıza götürüyoruz." dedi.

Osmaneli Muhtarlar Derneği Başkanı Kasım Balcı da katılımlarından dolayı Ünal ve muhtarlara, kamu çalışanlarına teşekkür etti.

Programa, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mustafa Güzel, Emniyet Müdür Vekili Selçuk Karataş, kurum müdürleri, ilçe merkezi ve köylerde görevli muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilecik'in Osmaneli ilçesinde muhtarlar ve kamu çalışanları iftar programında buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement