Minik Yelkenciler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Güncel

Minik Yelkenciler Sertifikalarını Aldı

Minik Yelkenciler Sertifikalarını Aldı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Kulübü yaz dönemi kursları sona erdi.

04.09.2013 10:42  Güncelleme: 10:43

Kurslara katılan öğrencilere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Kulübü'nde düzenlene sertifika törenine Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Gözütok, Muharrem Buğra Çetin başta olmak üzere öğrenciler ve aileleri katıldı.

Bodrumspor Yelken Şubesi sorumlusu Muharrem Buğra Çetin yelken kurslarına katılan öğrencilerin çok başarılı olduğunu ifade ederek, "Kulübümüz sporcuları disiplinleri ve çalışma şevkleriyle bizleri mutlu ediyor. Özellikle son günlerde başarılı dereceler alan Zeynep Uyanık Makedonya'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda yarılıyor. Anıl Çetin milli olimpiyat komitesiyle birlikte Arjantin'de. 2020 olimpiyatlarının belirlenmesi için düzenlenecek törende oy kullanacak. Mert Önder geçen hafta Urla'da 2000 doğumlularda şampiyon oldu. Bu başarılı çocuklarımızı tebrik ediyoruz" dedi.

Yaz boyunca kurslara katılan 80 sporcuya sertifikaları Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya yelken sporcularının kendilerini çok gururlandırdığını ifade ederek, "Sporcularımızı ve bu kurslara katılan minik öğrencilerimizi kutluyorum. Velilerimizi de ayrıca çocuklarını hızlı karar alma ve mücadele etme ruhunu aşılayan yelken sporuna yönlendirdikleri için tebrik ediyorum. Bu başarıların altında bir ekip çalışması yatıyor. Başta hocalarımız, öğrencilerimiz, yönetim kurulumuz olmak üzere bizlere bu imkanları sağlayan ve bizleri motive eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Yelkenciler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement