MHP Teşkilatla Bütünleşiyor - Son Dakika
Güncel

MHP Teşkilatla Bütünleşiyor

MHP Teşkilatla Bütünleşiyor

MHP İzmir İl Başkanlığı teşkilatlarla bütünleşerek gündemin nabzını tutuyor.

29.09.2012 16:01

Danışma kurulu toplantısı öncesi hazırları da takip eden İl yöneticileri, büyük kongre ile ilgili de teşkilatın fikirlerini alıyor.

Tüm ilçe teşkilatlarını ziyaret eden İl Teşkilattan sorumlu başkan yardımcısı Selahattin Şahin, il yöneticileri Hatice Pınarbaşı ve Lütfi Kılıç'ın da aralarında bulunduğu ekip önümüzdeki günlerde yapılacak danışma kurulu toplantısı hakkında bilgi vererek yapılması gerekenleri anlatıyor.

BAYRAKLI'YA TAM NOT

Son olarak Bayraklı Teşkilatını ziyaret eden İl yöneticileri ilçenin diğer ilçelere nazaran çok daha başarılı olduğunu ve yerel seçimlerinde Bayraklı'dan umutlu olduklarını söylediler. Tüm programlarda diri bir teşkilatın olduğunu belirten İl Teşkiat Başkanı Selahattin Şahin, İlçe Başkanı Taşkın Işık ve ekibinden çok memnun olduklarını dile getirdi.

IŞIK 'SEÇİME HAZIRIZ'

MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık ise 2013'te yapılacak olan yerel seçimlere Ülkü Ocakları, Kadın Kolları ve İlçe teşkilatı olarak hazır olduklarını söyledi .3-4 aday adayının şimdiden sahaya indiğini ve vatandaşla bütünleştiğini dile getiren Işık, Bayraklı'yı İzmir'de MHP'nin kalesi yapacaklarını dile getirdi. İl Yöneticilerinin övgülerinden memnun olduğunu belirten Işık, AKP'nin ve CHP'nin kendi içlerindeki sorunlarla boğuşmaktan vatandaş sorunları ile ilgilenmediğini ve MHP'nin Bayraklı'nın bütününde sahada vatandaşların sorunlarını çözmek için mücadele ettiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MHP Teşkilatla Bütünleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement