Manisa AK Parti Sözünü Zamanında Yerine Getiren Partidir' - Son Dakika
Güncel

Manisa AK Parti Sözünü Zamanında Yerine Getiren Partidir'

Manisa AK Parti Sözünü Zamanında Yerine Getiren Partidir\'

Bakan Eroğlu Yaz aylarında su sorunu olmayacak (EK)AK PARTİ SÖZÜNÜ ZAMANINDA YERİNE GETİREN PARTİDİR'Manisa'da partisinin il başkanlığını ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun İl Başkanı Zülfikar Gürcan ve kalabalık bir grup partili karşıladı.

13.05.2016 00:46

Bakan Eroğlu Yaz aylarında su sorunu olmayacak (EK)

AK PARTİ SÖZÜNÜ ZAMANINDA YERİNE GETİREN PARTİDİR'

Manisa'da partisinin il başkanlığını ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun İl Başkanı Zülfikar Gürcan ve kalabalık bir grup partili karşıladı. Burada, başkanlık sistemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Eroğlu, AK Parti'nin büyük düşünerek, verdiği sözleri yerine getirdiğini belirtti. Bakan Eroğlu, AK Parti söz veren ve sözünü zamanında yerine getiren bir partidir. 1 Kasım seçimlerinden önce diğer partilerde vaatlerde bulunuldu, ama diğer partilerin vaatlerine kimse inanmadı. İnanmadığı için notere giderek tasdik ettirmek zorunda kaldılar dedi.

'BAŞKANLIK SİSTEMİ ELZEM HALE GELDİ'

Bakan Eroğlu, başkanlık sistemine değinerek, Bakın artık arkadaşlar, Türkiye artık büyüdü. Artık başkanlık elzem hale geldi. Belki bundan 20-30 yıl önce başkanlık sistemine geçilmesi lazımdı. O yüzden ben de siyasi tarihi bilen bir kişi olarak şunu söylüyorum. Türkiye'de başkanlık vazgeçilmez bir sistemdir. Dolayısı ile inşallah biz bundan sonra buna gayret edeceğiz. Zaten yapılan anketlerde de vatandaşın yüzde 65-70'i hakikaten 'Başkanlık şarttır' diyor. Ben de başkanlığa yürekten inanan birisiyim. Bir koalisyon söz konusu olduğu zaman, kriz olmaması açısında başkanlık sistemi gerçekten şarttır. Bunun için hep birlikte hareket ederek bunu da başaracağımıza inanıyorum. Çünkü biz milletimize güveniyoruz şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 'Başkanlık sistemini kan dökmeden gerçekleştiremezsiniz' sözüne atıfta bulunan Bakan Eroğlu, Bırakın millete gidin. Elinizi kana bulamayın. Gerçekten çok tutarsızsınız. Bunlar salim kafayla bir insanın söyleyeceği sözler değil. Dolayısıyla Kemal Kılıçdaroğlu'nu ayıplıyorum ben. Ne biçim söz ya. Millete güveniyorsan, gidersin millete' şeklinde konuştu.

Bakan Eroğlu, daha sonra AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa AK Parti Sözünü Zamanında Yerine Getiren Partidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement