Londra'da Korkunç Kaza! 16 Yaşındaki Türk Kızı Elif Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Londra'da Korkunç Kaza! 16 Yaşındaki Türk Kızı Elif Hayatını Kaybetti

Londra\'da Korkunç Kaza! 16 Yaşındaki Türk Kızı Elif Hayatını Kaybetti

Londra'da meydana gelen trafik kazasında 16 yaşındaki Türk asıllı İngiliz vatandaşı Elif Kaya hayatını kaybetti, ablası 19 yaşındaki Melia Kaya ise ağır yaralandı.

16.02.2016 11:43  Güncelleme: 12:24

İngiltere'nin başkenti Londra'da meydana gelen trafik kazasında 16 yaşındaki Türk asıllı İngiliz vatandaşı Elif Kaya hayatını kaybetti, ablası 19 yaşındaki Melia Kaya ise ağır yaralandı

Londra'nın Woodford bölgesinde cumartesi gecesi saat 01.00 sıralarından meydana gelen kazada Elif Kaya, ablası Melia Kaya ve arkadaşları Ayla Osman'ın (21) içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün kimliği açıklanmayan otomobil ile çarpıştı.

ELİF HAYATINI KAYBETTİ, ABLASI AĞIR YARALI

Kazada Epping Forest Koleji öğrencisi 16 yaşındaki Elif Kaya hayatını kaybederken, ablası Melia ağır yaralandı. Melia'nın tedavisinin Royal London hastenesinde sürdüğü ve durumumun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Yaralılardan Ayla Osman'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Diğer otomobilin sürücüsünün ise başından yaralandığı ancak durumunun ciddi olmadığı ifade edildi.


Elif Kaya.

AĞACA ÇARPTILAR

Görgü tanıkları Evening Standard gazetesine yaptığı açıklamada Melia Kaya'nın kullandığı otomobilin çarpmanın etkisiyle ağaca çarptığını, kazanın ardından 10 dakika sonra ambulansın olay yerine vardığını söyledi.


Melia Kaya

SORUŞTURMA SÜRÜYOR, GÖZALTINA KİMSE YOK

Londra polisi olayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiğini ve kazayla ilgili olarak şu ana kadar kimsenin gözaltına alınmadığını belirterek, görgü tanıklarından olayla ilgili kendilerine ulaşma çağrısı yaptı.

AVUKAT OLMAK İSTİYORDU

Elif'in annesi Demet Kaya, Evening Standard gazetesine kızının derslerinde çok başarılı, parlak bir öğrenci olduğunu ve avukat olmak istediğini söylerken baba Nevzat Kaya da kızının çok saygılı, sosyal ve kibar bir çocuk olduğunu ifade etti.


Ayla Osman.

BABAANNE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

İstanbul'dan gelenler arasında yer alan, talihsiz kızın 67 yaşındaki babaannesi Meliha Ilgın'ın kalp krizi geçirdiği ve hastanede tedavisinin devam ettiği belirtildi.


CENAZE LONDRA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Elif'in, Türkiye'yi çok sevdiğini ifade eden halası Şehnaz Algün de, "Elif'in en büyük hayali avukat olmaktı. Ardından da İstanbul'a gelecekti. Şimdi ise o kadar çok acı çekiyoruz ki, tarifi imkansız" dedi.

Taziyeleri Woodford Green semtindeki evlerinde kabul eden Kaya Ailesi, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "Kızlarının, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Süleymaniye Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası Londra'da toprağa verileceğini" söyledi.

Kazayla ilgili herhangi bir tutuklamanın yapılmadığını açıklayan polis, görgü tanıklarının 020 8597 4874 numaralı telefondan kendilerine ulaşılmasını bekliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Londra'da Korkunç Kaza! 16 Yaşındaki Türk Kızı Elif Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • XoX: Güle güle ateşin bol olsun 3 40 Yanıtla
  • TC: Zengin olursanizda ölürsunuz 3 18 Yanıtla
  • KUS BAKISI TURKIYE: Ingiliz aşığı demekki ingiliz vatandasi olduguna göre, iyi olmus bir ingiliz daha abbas yolcu olmus..... 5 10 Yanıtla
  • Sayın world 3: Gunah varsa ısı zor 1 7 Yanıtla

Advertisement