Kümes Adapazarı'nda Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kümes Adapazarı'nda Açıldı

Kümes Adapazarı\'nda Açıldı

Kümes Mini Restaurantlar her geçen gün büyümeye devam ediyor.

16.01.2012 09:22

Marmara Bölgesi'ne yayılmaya devam eden Kümes son şubesini önceki gün Adapazarı'n da hizmete sundu.

Gebzeli genç girişimci Zafer Kılıç ve ortakları tarafından tamamen %100 türk sermeyasi ile yola çıkan ve kısa sürede markasını kabul ettiren Kümes, Marmara Bölgesine yayılmaya devam ediyor.

KATILIM YÜKSEKTİ

Geçtiğimiz aylarda Kümes Merkez ofiste yapılan franchise anlaşması ile MSF Gıda şirketi sahipleri Fatih Korkmaz, Mesut Korkmaz ve Süleyman Öncel tarafından hizmete açılan Kümes Adapazarı Şubesinin açılışına AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Mehmet Ali Okur, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Başkan Yardımcıları Şevki Demirci ve Mehmet İbşiroğlu, AK Parti Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Bulut, Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın'ın yanı sıra Adapazarı, Kocaeli ve Gebze'den çok sayıda davetli katıldı.

KÜMES BÜYÜYOR

Kümes Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kılıç açılışta yaptığı konuşmada, "Yüzde yüz yerli sermaye olarak çıkan firmamız emin adımlarla yoluna devam ediyor. Bugünde burada Adapazarı şubemizin açılışını yapmaktayız. Hedefimiz 2012 yılında 20 şubeye ulaşmaktır. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor ve yıl sonunda 20 şubemiz ile Marmara bölgesinde hizmet vermenin mutluluğunu yaşayacağız. Marka yolunda ilerlerken detayların önemini anladık. Sağlam ve emin adımlarla yolumuza devam etmek için ağımızı genişleterek yolumuza devam ediyoruz. Gebze'den çıkıpta tüm Marmara'ya yayılmak kolay değil ancak alt yapımıza verdiğimiz değer ile bunu büyük ölçüde çözdük.

İSTİHDAMIMIZ ARTIYOR

Tabi artan şube sayımızla birlikte bizleri mutlu eden en büyük olay istihdam sayımızın da artmasıdır. Şuan yaklaşık 100 kişiye istihdam sağlamış olmanın mutluluğunu da yaşarken yıl sonu bu sayı en az 200 olacaktır. Buda bizleri ayrıca gururlandırmaktadır."dedi.

DEĞER KATMAK İSTEDİK

MSF Gıda´nın ortaklarından Mesut Korkmaz ise yaptığı açıklamada, "Kümes'in başarısını çok iyi biliyoruz. Yaptığımız araştırmalar sonrasında da Kümes'in Adapazarı şubesini açmak istedik. Kısacası gıda sektöründe hızlı bir şekilde yıldızı parlayan Kümes'in yatırımcıya değer kattığını gördük ve kazandıran istihdam sağlayan Kümes'in şubesini açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Umarız Adapazarı halkı bu markayı ve lezzeti beğenir ve kısa zamanda kabullenir."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kümes Adapazarı'nda Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement