Kızım Namusunu Korumak İçin... - Son Dakika
Güncel

Kızım Namusunu Korumak İçin...

Kızım Namusunu Korumak İçin...

Erdoğan'ın kızları: Takipçisi olacağız

16.02.2015 09:34

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kızları Sümeyye Erdoğan ve Esra Albayrak ile Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkanı Sare Aydın Yılmaz, katledilen Özgecan Aslan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Anne Songül Aslan'ın elini öperek ona başsağlığı ve sabır dileyen Erdoğan ve Albayrak, gözü yaşlı annenin acısını paylaştıklarını belirtti. Erdoğan ve Albayrak, "Allah sizi kötü insanlardan korusun" diyen anneyi, ellerini tutarak teskin etmeye çalıştı. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Songül Aslan, "Melek yüzlü kızım benim, canilerle mücadele etmiş, ne emeklerle büyüttüm ben onları. Bir cani gelip çocuğuma nasıl kıyıyor! Çocuğum namusunu korumak için kendini feda etmiş. Cezalarını en şiddetle çekmelerini istiyorum. Düşündükçe deli oluyorum" dedi.

Sümeyye Erdoğan da "Senin her zaman yanında olacağız. Olayın takipçisi olacağız" dedi. Ziyaret çıkışında da konuşan Erdoğan "Çok korkunç bir durum. Acılarını paylaşmak için geldik. Çok güzel ve asil insanlar. Bu canilerin en ciddi cezayı almaları için takipte olacağız. Biz KADEM olarak da Elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber7.com

Son Dakika Güncel Kızım Namusunu Korumak İçin... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement