İsöslüler 2.Yarıya Hazır! - Son Dakika
Güncel

İsöslüler 2.Yarıya Hazır!

İsöslüler 2.Yarıya Hazır!

İstanbul Özürlülerspor Yöneticileri ve Futbolcuları kahvaltıda buluştu!...

06.03.2012 17:33  Güncelleme: 17:32

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Super Ligi'nde İstanbul'un tek takımı İstanbul Özürlüler spor'un yönetici ve futbolcuları 2011-2012 sezonu 2. dönemi için kahvaltıda buluştu.

İSÖS Başkan Yard.Op.Dr.Şener YEDİYILDIZ,Herkesi hayata pozitif bakan,büyük uğraş verip gayret gösteren ve onların hayata bakışını,oynadıkları ampute futbolunu bir kez izlemeye davet etti.

Zeytinburnu Sur Restaurant-Cafe'deki kahvaltıya, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkanı Ahmet KORKMAZ,Başkan Yard.ve Ordu Dernekler Federasyonu Onursal Başkanı Op.Dr.Şener YEDİYILDIZ,Başkan Yard. Fuat EKİNCİ,Genel Sekreter Ali KALMAZ,Kulüp Müdürü Nail KARABULUT,Yönetim Kurulu Üyesi Elif KALAYCIOĞLU,Teknik Heyetten Kemal ÇİÇEK,Genel Kaptan Remzi ÖZCAN,futbolcular,İSÖS Gönüllüsü ve ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ,TRT Proğram yapımcısı ve sanatçı Aydın AYDIN,TRT Rumeli sanatçısı Fuat ERENOĞLU (RAMO), Anadolu Ajansı'ndan Asım FEDAİ, Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim ERDOĞAN,Foto Gol Gazetesi'nden Nazmi ALKIŞ,Zeytinburnu Haber'den Taylan DEMİRELLİ,İstanbul Times'ten Ferdi TÜRK, Aktüel Gazete'den Osman İSLAM,Engelliler Gazetesi POZİTİF Yönetim Kurulu Başkanı İsmail ÇAVDAR,Kent Yaşam'dan Mukadder ANADOLU,34 Gündem'den Yılmaz ORUÇ,Yeni Sabah Gazetesi'nden Kemal YALÇIN,Timing Spor Dergisi'nden Hasan BAYBEK,Zeytinburnu -Merkez Telekom'un sahibi Salih Zeki DURMUŞOĞLU ve eşi Asuman DURMUŞOĞLU, DP MKK üyesi Mimar Süleyman ULUOCAK,İş adamı Harun ALTUNBAŞ,Av.Musa BAYKAL,İş adamı Orhan AYGÜN ve eşi,

İş adamı Kirkor MIHÇI,Ünlülerin terzisi Abdullah BALLI,Huzurevleri ve Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Perihan AKGÜN,Telsiz Kalkındırma Derneği'nden Vedat YÜCEL,İstanbul Büyükşehir'den Fizyoterapist Hasan YILDIRIM,Diabet Derneği Başkanı Adnan SAYGIN, TSD İstanbul Şubesi Genel Sekreteri Hatice KORKMAZ , katıldı.

İSÖS gönüllüsü Ali GÜNDÜZ misafirlere ve basına hoş geldiniz dedikten sonra, ayakları yok ama,harika futbol oynuyorlar diyerek sunup alkışlattığı futbolcuların ardından Genel Sekreter Ali KALKMAZ yaptığı konuşmada " 2003 yılında kurulan İsös'ün bir çok dalda faaliyet gösterdiğini, 3 yıldır da Ampute Futbol Super Ligi 'nde kendi imkanları ile buralara geldiklerini, sponsör desteği ile de, çok daha iyi yerlere gelip, daha fazla özürlüye spor yapma imkanı sağlanacaktır" dedi.

İsös Başkanı Ahmet KORKMAZ 'da "Özürlü kardeşlerime kapılarımız açıktır,gelsinler futbolu beraber oynayalım,hayat felsefemiz,spor,sevgi ve kardeşliktir.sevdamıza kimse engel olamaz" açıklamasını yaptı.Başkan Yardımcısı Op.Dr.Şener YEDİYILDIZ ise açıklamasında "Futbolcu kardeşlerimiz zoru başardılar,2.yarıda yeni başarılar elde edeceklerine inanıyorum "dedi.

Mimar Süleyman ULUOCAK'IN ev sahipliği yaptığı "Kahvaltılı Sohbet Toplantısı'nda yönetici ve futbolcular kulüp hakkında basını bilgilendirdi ve sorunları dile getirdi.

Mimar Süleyman ULUOCAK, İş adamı Kirkor MIHÇI'ya iSÖS'e katkılarından dolayı plaket verirken,kendisinin de sezon sonuna kadar İstanbuldaki maçlar sonrası yenip yenmemeleri önemli değil,futbolculara yemek sözü verdi.Futbolcular da 2.yarıda iyi sonuçlar alacaklarını ifade ettiler.

Kahvaltılı sohbet toplantısı soğuk havaya rağmen sıcak bir ortamda geçti.Davetlilerin "Sizi seviyoruz İSÖS -Birlikte başaracağız "dilekleriyle toplantı sona erdi.

İSÖSÖLÜLER 2.YARIYA HAZIR!..

Yurt genelindeki kötü hava şartları nedeniyle bir hafta ertelenen lig için bu hafta sonu Konya deplasmanı ile 2.yarı başlamış olacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İsöslüler 2.Yarıya Hazır! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement