İş yerinden hırsızlık güvenlik kamerasında (1) - Son Dakika
Güncel

İş yerinden hırsızlık güvenlik kamerasında (1)

Erzurum'da çaldığı bir paket sigarayı aynı iş yerine geri vererek parasını almak isteyen kişi gözaltına alındı.

12.11.2013 01:21

Erzurum'da çaldığı bir paket sigarayı aynı iş yerine geri vererek parasını almak isteyen kişi gözaltına alındı.

Yakutiye ilçesi Gürcükapı semtinde Ahmet Değirmenci'ye ait iş yerine gelen bir kişi Değirmenci'nin başka bir müşteriyle ilgilendiği sırada buradan bir paket sigarayı para vermeden alarak çıktı. Daha sonra yeniden buraya gelen şüpheli, Değirmenci'ye sigarayı geri vermek istediğini söyledi.

Değirmenci de sigaranın kendilerinden alınmadığını belirterek, geri almadı. Daha sonra iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Değirmenci, kendisinin bir müşteriyle ilgilendiği esnada bir kişinin stanttan sigarayı alarak çıktığını gördü. Değirmenci'nin durumu bildirmesi üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından kimliğini tespit ettiği M.H.Y'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan M.H.Y'nin, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının serbest bırakıldığı öğrenildi.

Değirmenci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, M.H.Y'nin iş yerine gelerek cipslere baktığını, kendilerinin de iş yerinde başka müşterilerle ilgilendiklerini daha sonra şüphelinin iş yerinden ayrıldığını belirtti.

Şüphelinin 5 dakika sonra iş yerine gelerek elindeki sigarayı buradan aldığını ve geri vermek istediğini söylediğini anlatan Değirmenci, sigaranın kendi iş yerlerinden alınmadığını ifade ettiklerini dile getirdi.

Değirmenci, M.H.Y'nin tekrar aynı istekle iş yerine gelmesi üzerine kamera kayıtlarını incelediklerini ve yoğunluk sırasında M.H.Y'nin stanttan sigarayı çaldığını görmeleri üzerine durumu polise bildirdiklerini kaydetti.

-hırsızlık

İş yerinden hırsızlık güvenlik kamerasında (1)
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İş yerinden hırsızlık güvenlik kamerasında (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement