İdris Naim Şahin Sivil Plakalı Araçla - Son Dakika
Güncel

İdris Naim Şahin Sivil Plakalı Araçla

İdris Naim Şahin Sivil Plakalı Araçla

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısı Kemal Mutlu'nun cenazesi için bazı Bakanlar, Ankara'dan İstanbul'a geldi.

25.01.2013 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısı Kemal Mutlu'nun cenazesi için bazı Bakanlar, Ankara'dan İstanbul'a geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görevini bugün devredecek olan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Atatürk Havalimanı'ndan Kasımpaşa'daki Büyük Piyale Paşa Camii'ne geçtiler. İdris Naim Şahin, Kasımpaşa'ya Atatürk Havalimanı'ndan sivil plakalı bir araçla geçti.

Atatürk Havalimanı'na bakanları karşılamak için gelen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu bir soru üzerine, İçişleri Bakanlığına yeni atanan Muammer Güler'in işlerinin yoğunluğu nedeniyle cenaze törenine gelemeyeceğini, görevi devredecek olan İdris Naim Şahin'in de namazdan hemen sonra devir teslim işlemleri için Ankara'ya gideceğini söyledi.

İdris Naim Şahin de Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin değişiklikle ilgili olarak sorularına, " Aynı dönem, değişen bir şey yok" diye cevap verdi. Şahin, daha sonra 34 AE 1514 sivil plakalı Mercedes marka bir araçla cenaze töreni için Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı. - İstanbul/ Bakırköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İdris Naim Şahin Sivil Plakalı Araçla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement