Geleceğin Jackie Chan'leri Kuşak Atladı - Son Dakika
Güncel

Geleceğin Jackie Chan'leri Kuşak Atladı

Geleceğin Jackie Chan\'leri Kuşak Atladı

Brühl'deki Kahramanlar Spor Okulu Tekvando bölümünün kuşak imtihanına katılan 24 öğrencinin tamamı sınavı başarıyla geçerek kuşak atladı.

18.12.2012 10:26

Brühl'deki Kahramanlar Spor Okulu Tekvando bölümünün kuşak imtihanına katılan 24 öğrencinin tamamı sınavı başarıyla geçerek kuşak atladı.

ALMANYA'nın Brühl kentindeki Kahramanlar Spor Okulu Tekvando bölümünün kuşak imtihanına katılan 24 öğrencinin tamamı sınavı başarıyla geçerek yeni kuşaklarını taktılar. Köln Başkonsolosu Mustafa Kemal Basa'nın da hazır bulunduğu etkinlikte Alman Tekvando Federasyonu'nun düzenlediği kuşak sınavı büyük ilgi gördü ve sınava katılan öğrenciler gösterdikleri performans ile yüksek puanlar elde ettiler. Tekvando hocaları Fatih Türk, İsmail Pehlivanoğlu ve Burak Demirtaş'ın öğrencileri gerek ayak teknikleri gerekse el, dövüş, savunma teknikleri ve tahta kırma konularında hünerlerini gösterdiler. Kuşak sınavını yapan Alman Tekvando Federasyonu'ndan Hüseyin Kulaç, genç sporcuları överek onlara moral verdi.

SİYAH KUŞAK 4. DAN'A YÜKSELDİ

Siyah kuşak sahibi olan Kahramanlar Spor Okulu Başkanı Fatih Türk, dünya Tekvando Federesyonu'ndan Nail Aslan'ın yaptığı sınavı başarıyla geçerek siyah kuşakta 4. Dan unvanı aldı. Sınavın sonunda Fatih Türk'ün iki santim kalınlığında onlarca tahtayı çeşitli tekniklerle kırarak yaptığı şov salonda büyük heyecan yaratarak ayakta alkışlandı. Tekvando, yüzme, basketbol ve çocuklara yardım kursu verdiklerini belirten Fatih Türk, 'Her dilden ve her milletten yaklaşık 200 öğrencilerimiz var. Bugünkü kuşak imtihanlarını öğrencilerimiz başarıyla geçerek kuşak atladılar. 4 ile 18 yaş arası öğrencilerimiz var ve bugün 5 yaşındaki bir öğrencimiz kuşak imtihanını geçme başarısı gösterdi' dedi. Köln Başkonsolosu Mustafa Kemal Basa, kuşak imtihanını kazanan gençlere başarı beklerini diğer yetkililerle birlikte taktim etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Geleceğin Jackie Chan'leri Kuşak Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement