Favori Kuyumculuk Diyarbakır'da Açıldı - Son Dakika
Güncel

Favori Kuyumculuk Diyarbakır'da Açıldı

Favori Kuyumculuk Diyarbakır\'da Açıldı

Türkiye'nin en büyük altın takı mağaza zinciri Favori Kuyumculuk 16. (freshing) mağazasını Diyarbakır'da düzenlenen törenle açtı.

16.11.2014 22:47

Dünyaca Ünlü pırlanta markalarından Favori Pırlanta Diyarbakır'da ilk mağazasını açtı. Mağazanın açılışında konuşan Yüksel Gold Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yüksel hiç çekinmeden Diyarbakır'da yatırımlarını sürdüreceklerini söyledi.

Favori Pırlantanın ilk şubesinin açılışına Favori Pırlanta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Kumperli, Favori Pırlanta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Pırlanta Sorumlusu Mustafa Özkormaz, Diyarbakır Kuumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Mustafa Akkul ile Sivil toplum Örgütleri Başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışın ardından konuşan Favori Pırlanta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Kumperli 16.Kurumsal Mağazalarını Diyarbakır'da açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Favori pırlanta 16.Kurumsal Mağazamızda takı ve tasarım ile diğer kuyumcularda daha fazla çeşit bulunmaktadır" dedi.

Favori Pırlanta Diyarbakır Şubesi Yüksel Gold Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yüksel Diyarbakır'da Kuyumculuk sektöründe açmış oldukları mağazalara bir yenisini eklemenin büyük mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Ne pahasına olursa olsun ilimize yatırımlarımı yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Favori Mağazası Yüksel Gold Satış Müdürü Hamdullah Ayhan ise Favori Pırlanta Yüksel Gold olarak müşteri memnuniyetine farklı bir anlayış getirecekleri söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Favori Kuyumculuk Diyarbakır'da Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement