Fatih'teki Cinayetin Zanlıları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Fatih'teki Cinayetin Zanlıları Yakalandı

Fatih\'teki Cinayetin Zanlıları Yakalandı

Fatih'te 6 ay önce tabanca ile vurularak öldürülen Levent Korkut'un katil zanlısı, Cinayet Büro Amirliğinin çalışmaları ile yakalandı.

21.09.2013 09:35

Fatih'te 6 ay önce tabanca ile vurularak öldürülen Levent Korkut'un katil zanlısı, Cinayet Büro Amirliğinin çalışmaları ile yakalandı.

Fatih Yedikule Mahallesi Yedikule Caddesine 21 Mart 2013 tarihinde meydana gelen olayda Levent Korkut hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra kayıplara karışan saldırganlar 6 aylık bir çalışma ile yakalandı. Yapılan soruşturma kapsamında katil zanlısı olduğu iddia edilen Serkan O. (28) Avcılar'da olay sırasında yanında bulunan arkadaşı Mehmet M. (27) ise Antalya'da yakalanarak gözaltına alındı.

Gayrettepe Asayiş Şube Cinayet Büro amirliğinde sorguya alınan şüphelilerin suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi.

İddiaya göre; katil zanlısı Serkan O. ile olayda hayatını kaybeden Levent Korkut arasında husumet olduğu belirtildi. Levent Korkut motosiklet ile giderken Yedikule Caddesi üzerinde aralarında husumet bulunan Serkan O. ve arkadaşı Mehmet M. karşılaşarak tartıştı. Tartışma sırasında Serkan O.'nun yanında bulundurduğu tabancası ile Levent Korkut'a 3 el ateş ederek cinayetin işlediği öğrenildi.

Şüpheliler emniyetteki ifade işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fatih'teki Cinayetin Zanlıları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement