Diyarbakırlı Ramazan Hoca bıçaklanarak öldürüldü! İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakırlı Ramazan Hoca bıçaklanarak öldürüldü! İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi

Diyarbakır Ulu Cami'deki konuşmaları ile adını duyuran Ramazan Pişkin, İstanbul'da bir iş yerinde çıkan tartışmada bıçaklanarak hayatını kaybetti. Görgü tanıklarından biri ''Videolarında da dediği gibi sürekli tehdit edildiğini söylüyordu'' ifadelerini kullandı. Öte yandan İstanbul Valiliği de Pişkin'in hayatını kaybettiği olaya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

31.01.2024 17:26  Güncelleme: 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin, İstanbul'da kavga sırasında bıçaklanarak öldürüldü.

TARTIŞMA KISA SÜREDE KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Fatih Kocamustafapaşa Caddesi'ndeki bir iş yerinde çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bıçaklanan Ramazan Pişkin, ağır yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince hastaneye kaldırılan Ramazan Pişkin, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Diyarbakırlı Ramazan Hoca bıçaklanarak öldürüldü

"SÜREKLİ TEHDİT EDİLDİĞİNİ SÖYLÜYORDU"

Görgü tanıklarından biri, "Dün akşam saat 20.00'da 3 arkadaş buraya geldik. Biz geldiğimizde ışıklar kapalıydı. İçeride oturup bir süre muhabbet ettik. 3 arkadaşım ile kendisinden tespih aldık. Ondan sonra da çıktık. Kendisinde biraz tedirginlik vardı. Biz onu hissettik çünkü ışıkları kapalıydı. Mekanı cennet olsun. Hatta bizden sonra arkadaşım telefon ile aradı bize öldürülmüş dedi. Bizden sonra dün akşam Sirkeci'de yemek yemiş. Videolarında da dediği gibi sürekli tehdit edildiğini söylüyordu. Kendisine neden Diyarbakır'dan buraya taşındığını sordum. Bana 'orada anlattıklarımı burada da anlatmaya çalışacağım' dedi." diye konuştu.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Cinayete ilişkin İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Ramazan Pişkin, 31.01.2024 günü saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs bölgesinden üç bıçak yarası alan ve 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Ramazan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Pişkin'i öldüren şahsın kimlik tespiti ve yakalama çalışmaları devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Diyarbakırlı Ramazan Hoca bıçaklanarak öldürüldü! İstanbul Valiliği\'nden açıklama geldi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakırlı Ramazan Hoca bıçaklanarak öldürüldü! İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • Kadir Kartav: Caminin bahçesinde insanlara tuhaf şeyler söyliyen imamların arkasında namaz kilmayan tuhaf bir adamın ölümünü gündem yapmakta tuhaf. 59 1842 Yanıtla
    Ayten Karaç: Insanlara kurandan kitapdan bahsetmek anlatmak ne zaman tuhaf oldu acaba tuhaf olan sizin bu yorumunuz tuhaf ve lüzumsuz.. 218 9 Ercan Aral : Kadir,tuhaf şey dediğin ne?İslam'ı gerçek manada anlatmasimi? Nereden tanıyorsun, oturup kalktinmi Ramazan hocayla? Biz DİYARBAKIR ULU CAMİNİN yanında esnaf olarak onu çok iyi taniyorduk.Gercekten saf temiz kalpli mazlum bir kişiydi.Maddi durumu yoktu,Kaç defa komşum para vermeye çalıştı,ama o ısrarla almıyordu.Allahu Teala ondan razı olsun. 164 1 Ercan Aral : İslam'ı anlatan kişinin neyi tuhaf, tanımadığınız kişi hakkında boş yorum yapmayın. 138 2 Anazarbus : Devrinde Nesimi de softaya göre kafirdi 96 5 Soner Karabacak: Kadir sende utanma olsa bir şey diyecektim ama gerek yok 80 2 Murat Aslan: Başka gündemlere git o zaman Bay Kartav. Anlatsak da sana yine tuhaf gelir gerek yok. "Bilmeyen ne bilsin Seni; Bilenlere Selam olsun" Şehadetin mübarek olsun Güzel insan. 68 3 Türkün Tek Dostu TÜRKTÜR: Hocanın söyledikleri zoruna gitmiş galiba.. Tuhaf olan senin gibiler olmasın sakın.. Gereksiz.. 56 1 Teoman Ökmen: Kadir KARTAV; Niye? asıl senin söylediklerin tuhaf değil, çok tuhaf. Demekki sen de bu şekilde adam öldürmeyi savunan kafadansın. Yani tam taliban zihniyeti, yani tam bir işid kafası. 17 0
  • Necati Varol: Böyle insanlar anca Kur-an'ın mealinin öğrenilmesini istemeyen din satıcıları tarafından katledilir. Hristiyan uğraşmaz böyle işlerle. Ramazan Efendi ne güzel açıklayarak anlatıyor insanlara özellikle dinen soğuyanlara dini sevdiriyordu tekrardan. Kur-an üstüne kitap kazıp kendi kitaplarını satan şıyhlar istemez böyle mübarek adamları 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement