Expo Genel Sekreteri Suiçmez Görevden Alındı (3) - Son Dakika
Güncel

Expo Genel Sekreteri Suiçmez Görevden Alındı (3)

Expo Genel Sekreteri Suiçmez Görevden Alındı (3)

Atandı, GÖREVE BAŞLADI İstifa eden Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez'in yerine Kazım Aydın atandı.

12.12.2015 15:47

Atandı, GÖREVE BAŞLADI

İstifa eden Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez'in yerine Kazım Aydın atandı. Bugün görevine başlayan Aydın'ı Genel Sekreter Vekili Faik Akturan ve genel sekreter yardımcıları Aksu İlçesi'ndeki sergi alanında karşıladı. Projeyle ilgili brifing alan Aydın, Expo'nun Türkiye'nin en önemli projesi olduğunu söyledi. Aydın, "Expo 2016' dünya çapında ses getirecek Türkiye'nin en önemli projesi. Bugün itibariyle çalışmalar büyük oranda tamamlanmış durumda. Bu itibarla 23 Nisan 2016 tarihinde ziyarete açılması için çalışmaları gözden geçirip, iş programını hızlandıracağız" dedi.

EXPO Genel Sekreteri Aydın, brifingin ardından sergi alanındaki çalışmaları yerinde inceledi.

KAZIM AYDIN KİMDİR ?

Malatya'nın Akçadağ İlçesi'nde 1964 yılında dünyaya gelen Aydın, 1988 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Denizli Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü'nden mezun oldu. 1988 yılında Erzurum Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği'nde göreve başladı. Malatya, Kayseri Bölge birliklerinde çeşitli kademelerde görev yaptı. Aydın 25 Ocak 2011 tarihli yönetim kurulu kararı ile Teknik İşler Daire Başkanlığı görevine atandı ve geçen yıl emekli oldu. Bir yıldan bu yana özel sektörde görev yapan Aydın, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in atamasıyla EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri oldu. Evli ve iki çocuk babası Aydın, İngilizce biliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Expo Genel Sekreteri Suiçmez Görevden Alındı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement