Eski Vekile Erdoğan Şoku - Son Dakika
Güncel

Eski Vekile Erdoğan Şoku

Eski Vekile Erdoğan Şoku

Sanal alemde Başbakan Erdoğan'ın telefonu diye yayınlanan numara eski vekilin çıkınca olanlar oldu.

01.06.2013 16:40  Güncelleme: 17:18

Sanal alemde Başbakanın telefonu diye gösterilen telefon numaralarının, 22. ve 23. Dönem Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım'a ait olduğu ortaya çıktı.

REDHACK adlı grup tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan'ın telefon numaraları diye, 22. ve 23. Dönem Sakarya Milletvekillerinden Recep Yıldırım ve eşinin numarası sosyal medyada paylaşıldı. Taksim'de yapılacak düzenlemeye karşı çıkan gruplar tarafından Twitter'da Başbakanın numarası diye paylaşılan telefon numaraları, yoğunluk nedeniyle devre dışı kaldı.

"SİYASİ HAYATIMDA BİR İLK YAŞADIM"

Recep Yıldırım konuyla ilgili açıklama yaparak, "Paylaşılan numaralar bana ve eşime aittir. Bir grup tarafından Başbakanımızın telefon numarası diye paylaşılan numaralar, yıllardır kullandığım numaramızdır. Gelen aramalardan dolayı devre dışı kaldı. Siyasi hayatım boyunca her an 24 saat halka açık olan telefonlarımız artık ulaşılamaz oldu. Bir grubun düşüncesizce yaptığı davranış nedeniyle elimizde olmayan nedenden dolayı telefonlarımıza ulaşılamamaktadır. Bu durumdan dolayı tüm dostlarımdan özür dilerim" dedi.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement