EŞİNİ VE 2 ÇOCUĞUNDAN BİRİNİ ÖLDÜRDÜ, DURAKTA OTOBÜS BEKLERKEN YAKALANDI - Son Dakika
Güncel

EŞİNİ VE 2 ÇOCUĞUNDAN BİRİNİ ÖLDÜRDÜ, DURAKTA OTOBÜS BEKLERKEN YAKALANDI

ESKİŞEHİR'in İnönü ilçesinde Mehmet Aslan (86), tartıştığı eşi Fatma Aslan'ı (84), daha sonra Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki oturan 2 çocuğundan Erol Aslan'ı tabancayla vurarak öldürdü.

28.01.2023 16:26  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESKİŞEHİR'in İnönü ilçesinde Mehmet Aslan (86), tartıştığı eşi Fatma Aslan'ı (84), daha sonra Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki oturan 2 çocuğundan Erol Aslan'ı tabancayla vurarak öldürdü. Diğer oğlu Osman Aslan'ı ağır yaralayan katil zanlısı Mehmet Aslan, yürüyerek gittiği durakta otobüs beklerken yakalanarak gözaltına alındı. Aslan'ın oğlu Osman'ı silahla yaraladığı anlar ise apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Eskişehir'in İnönü ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi'nde oturan emekli uzman jandarma Mehmet Aslan, tartıştığı eşi Fatma Aslan'ı evde beylik tabancasıyla vurarak öldürdü. Ardından evden çıkan Mehmet Aslan, Bilecik'in Bozüyük ilçesi Yenimahalle'deki bir apartmanın ikinci katında oturan oğlu Erol Aslan'ın yanına geldi. Evde oğlunu da tabancayla öldüren Mehmet Aslan, diğer oğlu olan Osman Aslan'ı da telefon ederek eve çağırdı. Girişte bekleyen Mehmet Aslan, oğluyla birlikte apartmana girdiğinde belinden çıkardığı tabancayla Osman Aslan'a ateş etti. Apartmandan çıkan Mehmet Aslan yürüyerek gittiği durakta otobüs beklerken ihbar üzerine harekete geçen polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Bozüyük Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Mehmet Aslan, ifadesi için Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Katil zanlısı Mehmet Aslan, çocuğundan önce İnönü ilçesindeki evlerinde eşini öldürdüğünü de itiraf etti. İnönü Jandarma Komutanlığı ekipleri Mehmet Aslan'ın eşi Fatma Aslan'ı evde ölü olarak buldu. Fatma ve oğlu Erol Aslan'ın cenazeleri savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Ağır yaralanan Osman Aslan ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

OĞLUNU YARALAMASI KAMERADA

Eşini ve oğlunu öldüren katil zanlısı Mehmet Aslan'ın oğlu Osman Aslan'ı apartman girişinde tabancayla vurarak yaralaması ise apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde oğlu ile birlikte içeri giren Mehmet Aslan'ın rahat tavırları dikkat çekerken, belinden çıkardığı tabancayla ateş edip, yerdeki bastonunu aldıktan sonra yürüyerek apartmandan çıktığı görüldü.

'ÖNCE EŞİNİ SONRA ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜ'

Bozüyük ilçesinde olayın yaşandığı apartmanın karşısında esnaf olan Hikmet Bozacı, Mehmet Aslan'ın önce eşini daha sonra ise oğlunu öldürdüğünü, diğerini ise yaraladığını söyledi. Mehmet Aslan'ın emekli astsubay olduğunu ve zaman zaman eve kalmaya geldiğini anlatan Bozacı, 'Baba ve oğlu ikisi birlikte geldiler. Osman bey telefonla konuşurken, babası cebinden silahı çıkartıp bir el ateş ediyor. Sonrasında yaralı yan taraftaki berber dükkanına 'vuruldum' diye sığınıyor. Orada bayılıyor. Burada 2 oğlu vardı. İnönü ilçesinde karısını öldürüyor. Sonra buraya geliyor. Burada ikinci cinayeti işliyor. Daha sonra da burada diğer oğlunu da kapı girişinde yaralıyor. Vuruyor, ondan sonra bir şey yokmuş gibi gidiyor? diye konuştu.

Katil zanlısı Mehmet Aslan'ın emniyetteki sorgusu sürüyor.

EŞİNİ VE 2 ÇOCUĞUNDAN BİRİNİ ÖLDÜRDÜ, DURAKTA OTOBÜS BEKLERKEN YAKALANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel EŞİNİ VE 2 ÇOCUĞUNDAN BİRİNİ ÖLDÜRDÜ, DURAKTA OTOBÜS BEKLERKEN YAKALANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement