Erdoğan'ın 'En Sevdiği' Oyuncu Balcı, Siirt'li Çocuklar İçin Bisiklet Kampanyası Başlattı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın 'En Sevdiği' Oyuncu Balcı, Siirt'li Çocuklar İçin Bisiklet Kampanyası Başlattı

Erdoğan\'ın \'En Sevdiği\' Oyuncu Balcı, Siirt\'li Çocuklar İçin Bisiklet Kampanyası Başlattı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından Siirt'te düzenlenen 'Sinema Günleri'nde sanatçılar ile bir araya gelen çocuklar Vali Mustafa Tutulmaz'dan bisiklet isteyince sinema sanatçısı Özlem Balcı devreye girdi.

15.05.2016 12:07

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından Siirt'te düzenlenen 'Sinema Günleri'nde sanatçılar ile bir araya gelen çocuklar Vali Mustafa Tutulmaz'dan bisiklet isteyince sinema sanatçısı Özlem Balcı devreye girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ün "En sevdiğim oyuncu" dediği ve hayatını anlatacak olan 'Reis' filminde eşi Emine Erdoğan'ı canlandıran sanatçı Özlem Balcı, "Bu işi ben üstlendim. Adreslerini aldığım çocuklara bisikletlerini göndereceğim. Diğer sanatçı arkadaşlarımdan da bu sosyal sorumluluk projesine destek vermelerini ve her sanatçı arkadaşımın Siirtli bir çocuğa bisiklet almasını istiyorum. Hedefimiz Siirt'te 10 bin çocuğa 10 bin bisiklet göndermektir" dedi.

Sinema Genel Müdürlüğü'nün dün Siirt'te düzenlediği 'Sinema Günleri' şenliğinde 'İftarlık Gazoz' ve 'Ertuğrul 1980' filmlerinin yönetmeni Yüksel Aksu, oyuncuları Kenan Ece, Cem Cücenoğlu Berat Efe Parlar, Ümmü Pütgül ve sinema sanatçısı Özlem Balcı çocuklar ile bir araya geldi. Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz'ın da katıldığı etkinlikle Siirt'li çocuklar Vali Tutulmaz'dan bisiklet istedi. Vali Tutulmaz'ın yanında bulunan Özlem Balcı, bisiklet isteklerinin yoğun olduğunu görünce Vali Tutulmaz'a, "İzniniz olursa bisikletleri ben alayım ve işi ben üstleneyim" dedi. Balcı, bisiklet isteyen çocukların adreslerini not alarak onlara bisiklet gönderme sözü verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "En çok sevdiğim oyuncu" dediği ve yaşamını anlatan 'Reis' filminde eşi, Siirtli Emine Erdoğan'ı canlandıran Özlem Balcı, şöyle dedi:

"Daha önce birçok sosyal sorumluluk projesinde yer aldığım için bu işi ben üstlenmek istedim ve o sırada bisiklet isteyen çocukların adreslerini aldım. Çalıştığım bir vakıf aracılığı ile adreslerini aldığım çocuklara bisiklet göndereceğim. Ama, hedefimiz bütün sanatçı arkadaşlarla bu işe al atmak ve sosyal sorumluluk gereği her sanatçı arkadaşımın bir bisiklet alıp Siirtli çocuklara göndermektir. Siirt'teki 10 bin çocuğa 10 bin bisiklet göndermek istiyoruz. Bu konuda sanatçı arkadaşlarımızdan duyarlılık ve destek bekliyoruz."

- Siirt

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın 'En Sevdiği' Oyuncu Balcı, Siirt'li Çocuklar İçin Bisiklet Kampanyası Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement