Erdoğan Cumartesi Samsun'da Miting Yapacak - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Cumartesi Samsun'da Miting Yapacak

Erdoğan Cumartesi Samsun\'da Miting Yapacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli İradeye Saygı' mitingi kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda Samsunlulara hitap edecek.

20.06.2013 11:58  Güncelleme: 11:59

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'Milli İradeye saygı' mitingi kapsamında Cumartesi günü saat 17.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda Samsunlulara hitap edecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'a gelecek olmasıyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, günün milli iradeye sahip çıkma günü olduğunu söyledi. AK Parti'nin hem siyasete hem ülkeye kaybettiği itibarı yeniden kazandırdığını ve Türk siyasi tarihinde devrim niteliğinde adımlar attığını iddia eden Milletvekili Demir, "Türkiye demokrasisi AK Parti iktidarlarıyla farklı bir boyut kazanmış, sistem ve siyaset normalleşmiş, her alanda daha ileri standartlara ulaşılmıştır" diye konuştu.

SAYGISIZLIĞA CEVAP VERECEĞİZ

Taksim Meydanı'nda ve diğer eylemlerdeki şiddeti, hakareti ve aşağılamaları herkesin gördüğünü söyleyen Milletvekili Demir, şöyle konuştu:

"Başbakanımızı ve onu o makama getiren milli iradeyi yok sayan çeşitli grupların, AK Parti ve Başbakanımızı hedefleyen bu eylemlerine Başbakanımıza olan sevgimizi ve bağlılığımızı bir kez daha göstereceğiz. Milli iradeye yapılan saygısızlıklara, sahnelenen oyuna, kendi üslubumuzla, coşku ve heyecanımızla cevap vereceğiz. Türkiye'nin büyümesine, ilerlemesine ve sürdürülebilir istikrara katkı koymak açısından bütün hemşerilerimizi Cumhuriyet Meydanındaki mitinge davet ediyoruz. İnanıyorum ki Samsun yine tarihi günlerinden birini yaşayacaktır." - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan Cumartesi Samsun'da Miting Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement