Ekşi, Başbakan Erdoğan ve Bakanlarla İş Seyahatine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Ekşi, Başbakan Erdoğan ve Bakanlarla İş Seyahatine Katıldı

Ekşi, Başbakan Erdoğan ve Bakanlarla İş Seyahatine Katıldı

Kadem Ekşi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen; siyaset, iş dünyasının önde gelen 190 temsilcisi ve basın sektörünün önemli isimlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen iş gezisinde yer aldı.

11.11.2013 08:28

AK Parti Maltepe Belediye Başkan A. Adayı ve MÜSİAD, İTO ve GİV üyesi Kadem Ekşi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen; siyaset, iş dünyasının önde gelen 190 temsilcisi ve basın sektörünün önemli isimlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen iş gezisinde yer aldı.

5-9 Kasım 2013 tarihleri arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) organize ettiği dört günlük Finlandiya, İsveç ve Polonya gezisinde Türkiye'nin büyüyen ve kalkınan ekonomisi ile yeni iş birliği görüşmelerinin masaya yatırıldığı forumlar ve ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilirken, genel anlamda da yeni girişim fırsatları ele alındı. Türkiye'nin en gözde şirketlerinin katılım sağladığı iş gezisinde, Ericsson, Angry Birds oyununu geliştiren Rovio, ETT ve daha bir çok dünya çapında şirkete teknik gezilerin de düzenlendiği 4 günlük iş gezisinde, bilişim, kentsel dönüşüm, enerji ve çevre olmak üzere birçok konuda değerlendirmelerde bulunuldu.

Başbakan Erdoğan, bakanlar, bürokratlar ve önde gelen iş adamlarının katılımıyla gerçekleştirilen iş gezisi hakkında izlenimlerini dile getiren Ekşi; "TOBB, DEİK ve TİM öncülüğünde gerçekleştirilen bu gezi kapsamında iş dünyası temsilcileri olarak yurtiçi ve yurt dışımdaki paydaşlarımızla bir araya gelme imkanı bulduk. Böylelikle ülkemiz adına yeni iş birlikleri ve fırsatlarını gerçekleştirmenin gururunu da hep beraber yaşamış olduk. Bu gezide aynı zamanda yarına umutla bakan, bölgesinde lider bir Türkiye'nin tıkanan damarlarının nasıl açıldığına da şahitlik etmiş olduk. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen bu önemli gezi, Türkiye'nin gücünü, birikimi ve zenginliğini herkese göstermiş oldu." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ekşi, Başbakan Erdoğan ve Bakanlarla İş Seyahatine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement