Dünya Meteoroloji Günü - Son Dakika
Güncel

Dünya Meteoroloji Günü

Dünya Meteoroloji Günü

Meteoroloji Genel Müdür Yardımcısı Ali Karataş, Van'da yaşanan deprem felaketinin herkesi olduğu gibi kendilerini de çok üzdüğünü söyledi.

25.03.2012 12:20

Meteoroloji Genel Müdür Yardımcısı Ali Karataş, Van'da yaşanan deprem felaketinin herkesi olduğu gibi kendilerini de çok üzdüğünü söyledi.

Dünya Meteoroloji Günü nedeniyle Meteoroloji Meslek Lisesi Mezunları Derneği'nin düzenlediği yemeğe Meteoroloji Genel Müdür Yardımcısı Ali Karataş, Meteoroloji Van Bölge Müdürü Sami Çelik ile kurumun Bitlis ve Muş il müdürleri, Meteoroloji Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı ve personel katıldı.

Meteoroloji Van Bölge Müdürü Sami Çelik, kendilerine moral için gelen Genel Müdür Yardımcısı Ali Karataş'a teşekkür ederek, "Yaşanan deprem felaketinde hizmet binamız az, lojmanlarımız ise ağır hasar gördü. Bize tahsis edilen konteynırlarda kalıyoruz. Müdürlük olarak eksikliklerimizin ve fazlalıklarımızın farkındayız. Personelimizle birlikte huzur içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.

Genel Müdür Yardımcısı Ali Karataş da, deprem felaketinden dolayı herkese geçmiş olsun dileklerini ileterek, hayatını kaybedenlere de Allah'tan rahmet diledi. Karataş, "Yaşanan felaket tabii ki bizi de üzdü. Depremden hemen sonra Bakanımız Veysel Eroğlu ile birlikte Van'a geldik. Bu felaket bizi olduğu gibi Türkiye'de yaşayan herkesi üzdü. Meteoroloji Meslek Lisesi Mezunları Derneğimizin daveti üzerine tekrar Van'a geldim. Arkadaşlarımızı yalnız bırakmak istemedim. Yemeği tertip eden arkadaşlarıma çok

teşekkür ederim. Van yeniden yapılacak. Buna Türkiye Cumhuriyeti devletinin gücü yeterince var" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dünya Meteoroloji Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement