Demirpark Avm Metin Köse ve İbrahim Tığ'yı Ağarladı - Son Dakika
Güncel

Demirpark Avm Metin Köse ve İbrahim Tığ'yı Ağarladı

Demirpark Avm Metin Köse ve İbrahim Tığ\'yı Ağarladı

2. kitap sergisi' nde 6 Mayıs pazar günü saat 14.00-16.00' da yazar Metin Köse ve yazar İbrahim Tığ okuyucularıyla buluştu.

08.05.2012 14:35

Yazar Köse, radyolarda ve TRT2 TV'de ekonomi programları hazırlayıp sundu. Sevgi Öyküleri ve Gülümse şiir albümleri yayınlandı. Mevlana Celaleddin-i Rumi' nin Mesnevi adlı eserini, uzun olduğu nedeniyle okuyamayanlar için seslendirdi.

Hâlen özel bir kanalda çalışmalarına devam etmektedir. Yazar İbrahim Tığ ise şiirleri Kıyı, Karşı, Gerçek Sanat, Aykırı Sanat, Milliyet Sanat gibi sanat edebiyat dergilerinde yayınlandı. Cumhuriyet ve Aydınlık gazeteleri ile Anadolu Ajansı'nda muhabirlik yaptı. 1994 yılında Devrek'te, Günlük Bölge Haber Gazetesi'ni kurdu ve halen bu gazetenin Yazı İşleri Müdürlüğü ve yazarlığını yapmaktadır. Sarı Basın Kartı sahibi olan Tığ, Türkiye Yazarlar Sendikası ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesidir. Aralık 2004' den itibaren de Şehir Edebiyat Dergisini çıkarmaktadır. Kitaplarını imzalayan yazarlarımız okuyucularıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi yazarları sizlerle buluşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demirpark Avm Metin Köse ve İbrahim Tığ'yı Ağarladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement