Cumhurbaşkanı Erdoğan'a KKTC'de Sert Protesto - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a KKTC'de Sert Protesto

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'a KKTC\'de Sert Protesto

KKTC'de bazı parti, sendika ve sivil toplum örgütleri, bugün, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliği önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı protesto etti.

17.10.2015 20:30  Güncelleme: 09:58

KKTC'de bazı parti, sendika ve sivil toplum örgütleri, bugün, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliği önünde protesto eylemi düzenledi. 17 parti ve örgütün destek belirttiği eylemde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın adaya gelişi protesto edildi; sloganlar atıldı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı eylemde örgütlerin Büyükelçilik kapısı önüne kadar ilerlemesine izin verilmedi.

Eylemde örgütler adına konuşan Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Şener Elcil, barışa ulaşmanın ancak mücadele ve kavgayla mümkün olabileceğini savunarak, kendileriyle birlikte Türkiye ve dünyada da barış severlerin mücadelesini sürdürdüğünü söyledi.

SAYGI DURUŞU VE AÇIKLAMA

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler anısına gerçekleştirilen 1 dakikalık saygı duruşunun ardından, KTÖS Başkanı Semen Saygun 17 örgütün destek verdiği basın açıklamasını okudu.

Borularla gelen suyun asrın faciası olarak nitelendirildiği açıklamada, suyla birlikte Kıbrıs Türkünün Türkiye'ye daha da bağımlı hale getirileceği savunuldu.

Öte yandan protesto yürüyüşünde gençlerin elinde taşıdığı pankart dikkat çekti. Pankartta "Getirdiğin su götürdüğün canları temizleyemez." yazıyordu.

SİYAH BALON

Açıklamanın ardından, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin anısına havaya 100 siyah balon bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'a KKTC'de Sert Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (51)

  • filankessss: namkörler,kelle sayisiyla topunuzu satmak lazim rumlara,iyiliklten anlamazsiniz 26 13 Yanıtla
  • can anadolu: bunlar da kıbrısın nankörleri, pislikleri...gavur bunlar gavur. 29 9 Yanıtla
  • ferid.: mesela ben.bir adama katil diyorsam o adamın getirdiği suyu içmem ama Türklerde nerde o haysiyet.. 16 15 Yanıtla
  • akif: ulan bunlarin salak oldugunu biliyordumda ulkeye gelen su,su ya hayat kaynaginin gelişini proteste edecek kadar salak ,aptal ve hain olacak kadar seviyesiz olacaklarini bilmiyordum 24 6 Yanıtla
  • Hakan: Bizdeki teröristler orda damı var dı ya 24 4 Yanıtla
  • simon: bence yillardir türkiye kibrisi sömüriyor 6 22 Yanıtla
    Sanli tarih: Neyini petrolünü mü,dogal gazini mi ,altin madenlerini mi siz nasil bir öküzsüküz lan milletin icindeki kanser gibi 10 1 urfali vatan sever: İngiliz devsirmeleri 7 0
  • Garip bir yorum:): Toplasan on kisiler.Bunlar satılmış. 23 5 Yanıtla
  • aeg : satılmış hainler bunlar 18 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement