Canlı Yayında Hürriyet Yazarına Tarihi Kapak! - Son Dakika
Güncel

Canlı Yayında Hürriyet Yazarına Tarihi Kapak!

Sakın aklımızla alay etmeyin!

04.02.2015 10:39  Güncelleme: 10:57

CNN TÜRK'te yayınlanan "Şirin Payzın ile Ne Oluyor?" programına katılan eski Anadolu Ajansı Genel Müdürü- Yeni Şafak Gazetesi yazarı Kemal Öztürk, CHP'nin gazetecisi olarak bilinen Hürriyet Gazetesi yazarı Şükrü Küçükşahin'e canlı yayında tepki gösterdi.

Başkanlık sistemi ve genel seçimlerin konuşulduğu programda Hürriyet yazarı Şükrü Küçükşahin, tarafsız bir gazetecilik yaptıklarını söyleyince, Kemal Öztürk'ten tepki aldı.

BEN TARAFIM

Kemal Öztürk şu ifadeleri kullandı;

Şükrü bey şöyle yapıyor. Ben taraflı bir gazeteciyim, kendisi de tarafsız bir gazeteci. Ben taraflı bir gazetenin köşe yazarıyım ve tarafım. Ben bir tarafım ve bir taraf tutuyorum. Fikirlerimi yazarım ve bu fikirlerimi savunurum. Açıkca da beyan ederim.

AKLIMIZLA ALAY ETMEYİN

Ama siz tarafsızım diyorsunuz. Tarafsız bir gazete olduğunu düşünüyorsunuz. Sonra da gazetenizin genel yayın yönetmeni gider CHP Genel Başkan Yardımcısı olur. Sizin Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'yle ne kadar yakın olduğunuzu, ne kadar içli dışlı olduğunuzu bütün Ankara gazetecileri bilir. Ben bunu yadırgamıyorum ama sadece şunu yadırgıyorum. Sakın aklımızla alay etmeyin. Tarafsızız diye alay etmeyin.

ÇATI ADAY GÜL YALANINI YAZAN GAZETECİ

Programda gazetecilik dersi vermeye çalışan Hürriyet Gazetesi yazarı Şükrü Küçükşahin cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde Abdullah Gül'ü çatı aday yapmış. Hatta Bahçeli'nin Gül'e adaylık teklifi yaptığını yazmıştı. Bununla da yetinmeyen yazar sözde Bahçeli ile Gül arasında geçen 'konuşmayı' bile yazmıştı.

Canlı Yayında Hürriyet Yazarına Tarihi Kapak!
Kaynak: Ensonhaber.com

Son Dakika Güncel Canlı Yayında Hürriyet Yazarına Tarihi Kapak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement