Çakır'dan Ergin Onuruna Yemek - Son Dakika
Güncel

Çakır'dan Ergin Onuruna Yemek

Çakır\'dan Ergin Onuruna Yemek

Bakan Ergin: Malatya'mızın ihtiyaç duyduğu çalışmalar ile ilgili adımlar atılacak.

20.01.2012 19:20

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen Adalet Bakanı Sadullah Ergin onuruna Belediye Başkanı Ahmet Çakır bir yemek verdi.

20 Ocak Cuma günü Malatya Kaburga Sofrası'nda verilen öğle yemeğine, , Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Vali Doç.Dr.M.Ulvi Saran, Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, H. Cemal Akın, Ömer Faruk Öz, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

ÇAKIR : BAKANIMIZI MALATYA'DA AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYDUK…

Yemek sırasında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i Malatya'da ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi.

Malatya'nın yeni bir Adliye Sarayı ile Kapalı Cezaevi'ne ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Çakır, bu konuda Bakan Ergin'den müjde beklediklerini söyledi.

BAKAN ERGİN : ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRECEĞİZ…

Bakanlığı'nın görev alanına giren birimlerde incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya geldiğini belirten Adalet Bakanı Sadullah Ergin ise yaptığı konuşmada, bu inceleme sonucunda yapacakları tespitleri en kısa sürede yerine getireceklerini söyledi.

Beraberinde Adalet Bakanlığı bürokrat ve teknik yetkilileri de getirdiğini kaydeden Ergin, "Bugün mahallinde incelemeler yapılıyor. Adliyelerimizde, ceza infaz kurumlarımızda tespitler yapılıyor. Yöneticilerimizin bu konulardaki talepleri, öngörüleri değerlendiriliyor. Bütün bu çalışmaların sonunda Malatya'mızın ihtiyaç duyduğu çalışmalar ile ilgili adımlar atılacak. Bununla ilgili üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çakır'dan Ergin Onuruna Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement