Bolu Göynük'te Yıldırım Düşmesi Sonucu Çıkan Yangına Müdahale Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Bolu Göynük'te Yıldırım Düşmesi Sonucu Çıkan Yangına Müdahale Devam Ediyor

Bolu Göynük\'te Yıldırım Düşmesi Sonucu Çıkan Yangına Müdahale Devam Ediyor

Bolu'nun Göynük ilçesinde meydana gelen yangına karadan ve havadan müdahale devam ediyor. Yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangın, eğimli arazide kontrol altına alınması zor olan bir bölgede gerçekleşti. İstanbul ve Bursa'dan gelen yangın söndürme helikopterleri, iş makineleri, arazözler ve diğer ekipmanlarla birlikte 120 kişi yangına müdahale ediyor. Yangının kontrol altına alınması için havadan ve karadan süren çalışmalar devam ediyor.

28.07.2023 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'nun Göynük ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu ormanlık alanda çıkan yangına karadan ve havadan müdahale devam ediyor.

Aşağıkınık köyü mevkisindeki ormanlık alanda dün öğleden sonra yıldırım düşmesi sonucu meydana gelen yangının kontrol altına alınması için çalışma yürütülüyor.

Arazinin eğimli olması nedeniyle yangına karadan müdahalenin zor olduğu bölgede çalışmalara helikopterle de destek veriliyor.

Yangına, İstanbul ve Bursa'dan gelen 2 yangın söndürme helikopteri, 5 iş makinesi, 10 arazöz, 5 su ikmal aracı, 20 ilk müdahale aracı ve aralarında köylülerin de bulunduğu 120 kişiyle müdahale ediliyor.

Yangının, havadan ve karadan süren çalışmalarla kontrol altına alınmasına çalışılıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bolu Göynük'te Yıldırım Düşmesi Sonucu Çıkan Yangına Müdahale Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement