Bolu'da Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bolu'da Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: 4 Yaralı

Bolu'nun Göynük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Bayındır köyü yolunda seyir halinde olan bir otomobil 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, otomobilde bulunan sürücü ve 3 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı.

23.09.2023 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobil 30 metre uçurumdan yuvarlandı: 4 yaralı

BOLU - Bolu'nun Göynük ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil 30 metre uçurumdan yuvarlandı. Ağaca çarpan ve ters dönerek durabilen otomobilde bulunan biri çocuk 4 kişi yaralandı.

Kaza, Göynük ilçesi Bayındır Köyü yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği Fatma M. idaresindeki 34 BUN 973 plakalı otomobil, 30 metre uçurumdan yuvarlandı. Ağaca çarparak ters dönen otomobilde bulunan Fatma M., Salim M., Rukiye M. ve Gaye M. adında bir çocuk yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralıları araçtan çıkararak hastaneye götürdü.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bolu\'da Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: 4 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bolu'da Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement