Bir Çocuğu Hastaneye Götürürken 5 Çocuk Yetim Kaldı - Son Dakika
Güncel

Bir Çocuğu Hastaneye Götürürken 5 Çocuk Yetim Kaldı

Bir Çocuğu Hastaneye Götürürken 5 Çocuk Yetim Kaldı

Antalya'da çocuğunu hastaneye götürmek için yola çıkan otomobil sürücüsünün çarptığı motosiklette Halil Yılmaz'ın ardından Nazım Fırat da öldü.

22.02.2015 11:27

Antalya'da çocuğunu hastaneye götürmek için yola çıkan otomobil sürücüsünün çarptığı motosiklette Halil Yılmaz'ın ardından Nazım Fırat da öldü. Kaza sonucu 5 çocuk yetim kaldı.

Antalya Kızılırmak Caddesi'nde geçen 3 Aralık sabahı meydana gelen kazada çocuğunu hastaneye götüren Süleyman Karagöz yönetimindeki otomobil, bir restoranda garson, 37 yaşındaki Halil Yılmaz yönetimindeki motosikletle çarptı. Kazada otomobilin önünde 33 metre sürüklenen motosiklet sürücüsü evli ve 3 çocuk babası Halil Yılmaz kaza yerinde ölürken, arkasında bulunan aynı yaştaki Nazım Fırat otomobilin üzerine düştükten sonra yola savrularak ağır yaralandı.

Olaydan sonra tutuklanan otomobil sürücüsü Süleyman Karagöz hakkında 'Taksirle ölüm ve yaralanmaya sebebiyet vermek' suçundan Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılmıştı. Kazayla ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda, otomobil sürücüsünün kusursuz olduğu belirtilince mahkeme yeni bir rapor hazırlanmasını istedi. Tutukluluğuna yapılan itiraz üzerine Karagöz tahliye edildi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi edilen Nazım Fırat da önceki gün yaşam mücadelesini kaybetti. Fırat, Konuksever Mahallesi'ndeki cemevinde düzenlenen tören sonrası toprağa verildi. Kardeşinin toprağa verildiği gün Karagöz'ün tahliye edildiğini öğrenen Nazım Fırat'ın ağabeyi Kemal Fırat, şöyle dedi:

"Kazada ölen motosiklet sürücüsü Halil Yılmaz bacanağımdı. Bacanağımın üç çocuğu var. Motosikletin arkasındaki kardeşimse iki çocuk babasıydı. Kardeşimin yaşam mücadelesini kaybettiği gün, otomobil sürücüsünün tahliye edildiğini öğrendik. Bu, acımızı iki kat büyüttü. Kamyon çarpmış gibi olduk. Üçü bacanağımın, ikisi de kardeşimin olmak üzere beş çocuk yetim kaldı. Kardeşemin eşi Suna, çocukları Sümeyra, Mert Fırat ile bacanağımın eşi Semşi Yılmaz, çocukları Hüseyin, Hasan Ömür ve Deniz yetim kaldı." - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bir Çocuğu Hastaneye Götürürken 5 Çocuk Yetim Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement