Bilal Erdoğan'ın Yönetiminde Olduğu TÜRGEV Üniversite Kuruyor - Son Dakika
Güncel

Bilal Erdoğan'ın Yönetiminde Olduğu TÜRGEV Üniversite Kuruyor

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile kızı Esra Albayrak'ın yönetim kurulunda yer aldığı TÜRGEV, İstanbul'da üniversite kuruyor.

02.04.2015 10:23  Güncelleme: 11:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çocukları Bilal Erdoğan ve Esra Albayrak'ın da yönetim kurulunda yer aldığı Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV), İstanbul'da üniversite kuruyor.

8 YENİ ÜNİVERSİTE

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen yasalar çerçevesinde, İbn Haldun Üniversitesi, Türkiye Uluslararası İslam, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, İstinye Üniversitesi, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, AKEV Üniversitesi ve Rumeli Üniversitesi adıyla 8 yeni üniversite kuruldu.

BİLAL ERDOĞAN VE ESRA ALBAYRAK YÖNETİMDE

İbn Haldun Üniversitesi'ni, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile kızı Esra Albayrak'ın yönetim kurulunda yer aldığı Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) açacak. İstanbul'da yapılacak İbn Haldun Üniversitesi'nde 7 fakülte yer alacak.

MHP'Lİ VEKİL TEPKİ GÖSTERDİ

Bazı üniversiteler muhalefet tarafından eleştirildi. MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık; TÜRGEV'in kamuoyunda şaibelerle yer aldığını savunarak, "Mayasında helal para yok. Ülkeye hayır getirmeyecek" dedi.

CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ da benzer şekilde TÜRGEV'e büyük bağışlar yapılmasının dikkat çekici olduğunu ifade etti.

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı da 21'inci Yüzyıl Anadolu Vakfı'nın İstinye Üniversitesi kuracağını belirterek, "Web sitesi olmayan bir vakfa üniversite kurduruyorsunuz" dedi.

AK PARTİLİ VEKİL: ALKIŞLANMALI

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, TÜRGEV'in 1996 yılında kurulduğunu, vakfın ilgili kuruluşlar tarafından denetlendiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarının vakıfta bulunmasının eleştirildiğini anımsatan Turan, "Cumhurbaşkanı ya da benzer kişilerin yakınlarının vakıf çalışmaları içinde olması alkışlanacak konudur" dedi.

Bilal Erdoğan\'ın Yönetiminde Olduğu TÜRGEV Üniversite Kuruyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bilal Erdoğan'ın Yönetiminde Olduğu TÜRGEV Üniversite Kuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • mansur: DOYMAYIN, YAKINDA TÜM ÜLKE SİZİN OLSUN DA HEPİMİZ KURTULALIM BU İŞKENCEDEN. . . . 48 2 Yanıtla
  • ANK: Böyle adaleti. . . . . . . . . Biz üniversite mezunu olarak iş bulamıyoruz adam dünyayı satın aldı 48 1 Yanıtla
  • Batman 72: Haram parayla yapacak sozum Ona gunah cikartacak 30 1 Yanıtla
  • tkn: Bu degirmenin suyu nerden akiyo 25 2 Yanıtla
  • ne haber: YA ARKADAŞLAR O DEĞİLDE.BUGÜN ÇEKİLECEK SÜPER LOTODA ŞANSLI NUMarALAR SİZCE HANGILERI. 25 1 Yanıtla
  • Fatih: Haklısın kardeş ,Allah bunların er geç cezasını verecek,o kadar insan beddua ediyo elbet biri tutucak,Allah bunların yaptıklarını yanına kar bırakmayacaktır,inancımız tam. 23 2 Yanıtla
  • Birdost: Heh birde böyle söğuçleyin milleti 22 1 Yanıtla
  • erzurumyolcusu: ulan adam eğitime yatırım yapıyo , hanzolar, simitmi satsın yoksa ayakkabı boyacılığımı yapsın, ülkeyi cahillerden temizlemek kötümü 3 14 Yanıtla
  • yuh: ah vah türkiyem şu ülkede hangi başbakanın oğlu veya kızı bu kadar hızlı basamak çıktı bi deyiverin bana akp ye oy veren emekli hasan abi 10 saniye düşün 12 3 Yanıtla
  • Bağışların Bol Olsun Bilal Oğlan: Yeni Bir Gülen Cemaatimi doğuyor diye kendime sormadan edemiyorum. 11 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement