Belediye Başkanı Akdoğan Veteriner Hekimler Gününü Kutladı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Akdoğan Veteriner Hekimler Gününü Kutladı

Belediye Başkanı Akdoğan Veteriner Hekimler Gününü Kutladı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Veteriner Hekimler Odası tarafından düzenlenen programa katılarak veteriner hekimlerle bir araya geldi.

28.04.2014 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Veteriner Hekimler Odası tarafından düzenlenen programa Niğde AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, CHP Milletvekili Doğan Şafak, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, Veteriner Hekimler Oda Başkanı Saffet Güçlü'nün yanı sıra oda yönetim kurulu üyeleri ve veteriner hekimler katıldı.

Dünya Veteriner Hekimler gününü kutluyorum

Veteriner Hekimlerin gününü kutlayan ve örgütlü toplum bilinci oluşturmak adına Veteriner Hekimler Odasını kurdukları için oda yönetimini tebrik eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Veteriner Hekimler Odası Niğde de ilk kez kuruluyor. Bir Başkanımız ve bir yönetimiz var.
Veteriner Hekimler Odasını kuranlara, kurulmasına destek verenlere teşekkür ediyorum.
Toplumumuzun örgütlü toplum haline getirilmesi bakımından tüm odalarımız olduğu gibi Veteriner Hekimler Odamız da önemli bir oda haline gelecektir. Veteriner Hekimler Odamızın kurulma işlemleri tamamlandıktan sonra veteriner hekimlerimizin istekleri nelerse bunlar dile getirilecek. İsteklerin yerel manada olanlarını Niğde Belediyesi olarak biz yerine getirmek için gayret göstereceğiz. Yerel manada olmayan isteklerimizi de Ankara'da dile getirmek için Milletvekillerimiz gayret gösterecekler. Tüm Veteriner Hekimlerimizin Dünya Veteriner Hekimler Gününü kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Akdoğan Veteriner Hekimler Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement