Baykal'ın Avukatından Savcılığa Başvuru - Son Dakika
Güncel

Baykal'ın Avukatından Savcılığa Başvuru

Baykal\'ın Avukatından Savcılığa Başvuru

Baykal'ın avukatı Yılmaz, savcılığa "Youtube'a düşen ses kaydının savcılıkça değerlendirilmesi" için başvuruda bulundu.

27.03.2014 16:41  Güncelleme: 18:46

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın avukatı Muzaffer Yılmaz, "Youtube'a düşen ses kaydının savcılıkça değerlendirilmesi için başvuruda bulunduğunu" bildirdi.

BAYKAL, FAİLLERİN BULUNMASINI İSTİYOR

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, müvekkili Deniz Baykal ile ilgili internette yayınlanan ses kaydına ilişkin, gerekli incelemelerin ivedi olarak yapılması ve Baykal'a yönelik komplo kasetinin faillerinin bulunması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruda bulunduğunu" bildirdi.

Yılmaz, açıklamasıyla beraber Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği dilekçeyi de gönderdi.

İŞTE SAVCILIĞA VERİLEN DİLEKÇE;

Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Veli Dalgalı'ya verilen dilekçede, "25 Mart 2014'te Youtube'da yayınlanarak, diğer internet sitelerine geçen, fakat ivedilikle kaldırılan ses kaydının" dökümü aktarıldıktan sonra, "Baykal'a ilişkin montaj kasetinin faillerine yönelik son derece önemli olan ses kaydının değerlendirilmesi ve gerekli tüm işlemlerin yapılması" talep edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Baykal'ın Avukatından Savcılığa Başvuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mustafa: Sn.Baykal Eden ettiğini bulur.Rahmetli Sn. Ecevit'e sizi sorsalardı.Ecevit sizin için ne derdi.Bırakın başkalarının dediğini.Halen ordasınız ve halen Lorke lorke nerdesin haney. 6 8 Yanıtla
  • helyum lobisi: baykal ı eleştiren beyinsiz yorumcular ses kaydı gerçek,baykal ın kaydı montaj,erdoğan ın yaptığı tüm işler ayağına dolanıyor görmüyormusunuz,bu koyunluğu bırakın da gerçekleri, hırsız siyasetcilerin gemileri,kutuları ,vakıfları,çirkin tezgahları görün,dindar gözüken parti tarafından nasıl kandırıldığınızı anlayın şerefsiz,siyasetciler gibi koltuğa yapışıp kalmayan dürüst chp siyasetcisinin gerçek olmadığı halde örnek davranışına bakın,geri zekalılar ,aradaki farkı görün sonra dürüst olmayan siyasetcinin yüzüne tükürün,tabi bunları yapmak için beyin lazım,düşünmek lazım 1 1 Yanıtla

Advertisement