Batman'da Trafik Kazası Yoğunlu! - Son Dakika
Güncel

Batman'da Trafik Kazası Yoğunlu!

Batman\'da Trafik Kazası Yoğunlu!

Hafta sonu Batman'da 3 ayrı kaza yaşandı. Kazalarda 2 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi de yaralandı.

23.09.2013 12:03  Güncelleme: 12:22

Hafta sonu ilimizde 3 ayrı kaza meydana geldi. Siirt Çevre yolu, Gültepe Mahallesi ve Gercüş'te yaşanan 3 ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 12 kişi yaralandı.

SİİRT ÇEVRE YOLUNDA, 1 KİŞİ ÖLDÜ, 5 KİŞİ YARALANDI

Beşiri istikametinden Batman'a gelmekte olan Özgür Mervan Özevin yönetimindeki 06 JL 746 plakalı özel otomobil, Batman Siirt çevre yolu üzeri Çamlıtepe Mahallesi'nde direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaldırıma ardında da bir evin bahçe duvarına çarparak takla attı. Kazada araç sürücüsü Özgür Mervan Özevin ve araçta bulunan Metin Yılmaz (22),Muhammet Sercan Kılıçaslan (15),Veysel Can Seven(18), Hasan Ali Parlak (17) ve Emre Beber(17) yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları Batman Dünya hastanesinde tedavi altına alınırken durumu ağır olan Hasan Ali Parlak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

MUCUR KAZA YAPTIRDI: BİR ÖLÜ, 5 YARALI

Gercüş ilçesinde yola dökülen mucur nedeniyle meydana gelen trafik kazasında bir çocuk öldü, 5 kişi yaralandı. Kaza Gercüş ilçesine bağlı Arıca (Kefre) Köyü mevkiinde önceki akşam saat 18.00 sularında meydana geldi. Zübeyir Çetin yönetimindeki 72 EF 501 plakalı araç, sürücüsünün mucurlu yolda direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada araçta bulunan Ecrin Aslan (3) hayatını kaybetti, Beyzanur Çetin (4), Mehdiye Çetin (63), Hülya Aslan (26), M. Emin Aslan (30) ve Zübeyir Çetin (30) yaralandı.

MOTOSİKLET KAZASI: 2 YARALI

Motosiklet ile bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Ferit Yüce (21) yönetimindeki motosiklet, özel otomobil ile Bölge Devlet Hastanesi Kavşağı'nda çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Ferit Yüce ve arkasında bulunan küçük yaşlardaki bir çocuk yaralandı. Yaralılar özel bir araçla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Ferit Yüce kafasına aldığı darbe sonucu beyin kanaması geçirmesi üzerine ameliyata alındı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Batman'da Trafik Kazası Yoğunlu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement